Sobota, 22. Jun. 2024

Izraelska vojska je 7. oktobra vedela za načrte Hamasa, ugotavlja poročilo

Potrebno je razumeti, da to ni bil "načrt Hamasa" (na politični ravni). To je bila skrbno načrtovana izraelsko-ameriška obveščevalna operacija pod lažno zastavo, katere namen je bil namerno povzročiti izraelske žrtve. To pa bi z lažnimi...

Prebudimo se iz sanj razuma

Ko poslušam dretje »Rešimo planet!« si le utrjujem prepričanje, da bo narava preživela, da bo evolucija tekla naprej, vprašanje je le, ali bo preživel človek? Obstoj človeške vrste je odvisen od temeljnega odnosa človeka do življenja. Predstave o...

Svet

Slovenija

Srečanje za suvereno misel in suverenega človeka

Pogovor z dr. Urošem Lipuščkom

Odprto pismo vladi Republike Slovenije

Okolje in ekologija

Top 15 klimatskih mitov

Klimatski alarm: resnica ali prevara?

Komentarji

Prebudimo se iz sanj razuma

Hamletovski kompleks izgubljenih generacij

Kanadskim tovornjakarjem je prekipelo, dovolj imajo vsiljevanja cepljenja in diktature. Ottawo so zasedli konvoji tisočev tovornjakov, z ogromno podporo ostalih Kanadčanov. Organizirajo se tudi tovornjakarji v Italiji, Avstraliji... ljudje po vsem svetu imajo dovolj!

Želite biti obveščeni o objavah na Triglav Media?

Izpolnite obrazec in enkrat tedensko prejmite obvestilo o novih člankih na vaš e-naslov.

   


Vaša zasebnost je zelo pomembna, zato vaših podatkov, ki jih vpišete ob registraciji, ne bomo delili z nikomer.
Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjavite preko povezave v obvestilih.

Kljub temu da v Evropi 'cepivo' proti koroni za otroke še ni odobreno in kljub dejstvu, da otroci prebolijo korono brez večjih težav, na Dunaju že od novembra lani poteka 'cepljenje' otrok proti koroni. Pred 'cepljenjem' opravijo z otroki 'informativni pogovor'.

For more than 100 years we believe time is the 4th dimension of space-time that is the fundamental arena of the universe. We do not have a single data confirming that time has physical existence and is the 4th dimension of space.