Ponedeljek, 27. Maj. 2024

21. novembra 2023 je potekala v Evropskem parlamentu v Strasbourgu novinarska konferenca na kateri so Marcel de Graaff (FVD MEP), Joachim Kuhs (AfD MEP), Willem Engel, Vibeke Manniche (zdravnica) in Max Smeling (statistik) razpravljali o šokantnih razkritjih, ki jih vsebuje pismo Evropske agencije za zdravila (EMA). To pismo je bilo poslano kot odgovor na zahtevo Marcela de Graaffa in Joachima Kuhsa za takojšnjo prekinitev dovoljenj za cepiva proti Covid-19.

Spodaj si lahko ogledate posnetek tiskovne konference. 

Za ogled s podnapisi kliknite na ikono za podnapise (četrta z leve) in potem na ikono za nastavitve (kolešček, nato podnapisi oz. subtitles), ter izberite samodejni prevod (oz. auto-translate) in Slovenščina.

Tiskovna konferenca je prinesla šokantne podatke in močno kritiko glede politik in varnosti cepiv proti COVID-19. Na tej konferenci so bili predstavljeni govorci, ki so izpostavili več težav, povezanih s cepivi in njihovo varnostjo. Marcel de Graaff, Joachim Kuhs, Willem Engel, Vibeke Manniche in Max Schmeling so razkrili pomembne informacije, ki kažejo na resne pomanjkljivosti v politikah in postopkih, povezanih s cepivi.

Marcel de Graaff je izpostavil odgovornost Evropske agencije za zdravila (EMA) glede odobritve cepiv za prodajo na trgu. Po njegovih besedah je EMA odgovorna za zagotavljanje varnosti cepiv in transparentnosti glede podatkov o stranskih učinkih. Vendar pa je bil šokiran nad tem, kako EMA prikriva in zmanjšuje pomembnost podatkov o stranskih učinkih cepiv. Prav tako je izpostavil, da EMA v svojem odgovoru na pismo priznava, da cepiva ne preprečujejo okužb ali zmanjšujejo števila okužb. To je povzročilo veliko zmede med javnostjo in vlado, ki je promovirala cepljenje kot orodje za preprečevanje okužb.

Marcel de Graaff:

Dame in gospodje, prejšnji mesec sem skupaj s Joachimom Kesom in šestimi kolegi iz Evropskega parlamenta napisal pismo Evropski agenciji za zdravila (EMA), ki je odgovorna za odobritev zdravil na evropskem trgu. V pismu smo zahtevali pojasnilo glede številnih težav, povezanih s covid-19 cepivi. Te težave so tako velike, da smo EMO prosili za umik dovoljenja za prodajo na trgu. Ta mesec smo prejeli odgovor EME na naše pismo in ta odgovor vsebuje šokantne podatke.

EMA izrecno navaja, da so cepiva proti covid-19 odobrena le in samo za posamezno imunizacijo ter nikakor ne za obvladovanje okužb ali preprečevanje ali zmanjševanje okužb. To je uničujoče za vlade, ki so močno podpirale kampanje s sporočilom, da se cepite za zaščito drugih. Nič od tega ni res. EMA cepiv sploh ni odobrila za preprečevanje okužb. EMA gre še dlje in v svojem odgovoru izjavlja - in citiram: "Ocenjevalna poročila EME o odobritvi cepiv poudarjajo pomanjkanje podatkov o nalezljivosti." Z drugimi besedami, cepiva niso bila namenjena preprečevanju okužb in ni nobenih podatkov, ki bi podprli trditev, da cepiva pomagajo pri preprečevanju okužb. Nasprotno, EMA izjavlja, da ponavljajoča izpostavljenost virusu povečuje možnost okužb, celo pri cepljenih osebah.

Množične vladne kampanje za cepljenje, ki so pozivale ljudi, naj se cepijo za zaščito staršev, sosedov in ranljivih skupin v družbi, niso bile le neavtorizirane, ampak popolnoma neumnost in niso bile osnovane na dejstvih. Vendar to še ni vse. EMA pravi, da so cepljenja namenjena izključno za zaščito cepljene osebe, preden pa oseba prejme cepivo, morajo biti skrbno preučeni vsi podatki o varnosti. Z drugimi besedami, cepljenje bi bilo smiselno šele potem, ko bi zdravnik ugotovil, da je to pri vas primerno. Ker skorajda nobena oseba, mlajša od 60 let, ni ogrožena zaradi resnih zapletov zaradi koronavirusa, se nobena oseba, mlajša od 60 let, ne bi smela cepiti - razen v redkih izjemah. Športne dvorane polne ljudi, ki se cepijo, so bile popolnoma v nasprotju z namenom, za katerega so bila cepiva odobrena s strani EME.

Vendar pa postane še slabše. Za oceno varnosti cepiv je bilo ključno, da se neželeni učinki dobro beležijo. EMA pravi: "Pričakujemo veliko poročil o neželenih učinkih, ki se pojavijo med ali kmalu po cepljenju." To pomeni, da bi morali pritožbe v prvih 14 dneh po cepljenju biti prijavljene. Vlada je podpirala politiko, v kateri pritožbe v prvih 14 dneh po cepljenju niso bile prijavljene, ker naj bi cepivo potrebovalo 10 do 14 dni, da bi postalo učinkovito. Vse pritožbe v tem obdobju so bile pripisane koronavirusu in to ni samo goljufivo dejanje - to je namerno ogrožanje življenj ljudi. Naj vas spomnim, da še vedno soočamo z ogromno t.i. nepojasnjeno prekomerno umrljivostjo.

Na kratko, informacije EME so uničujoče za cepljenje, ki ga zagovarjata Rutte in De Jonge. Vlada je vedela, da cepiva ne bodo ščitila pred širjenjem virusa, vendar te informacije ni delila z državljani. Nasprotno. Vlada je s pomočjo laži vsilila cepiva našim državljanom, prikrivala neželene učinke in s tem ogrozila zdravje vseh tistih, ki so se cepili. Cepljenje je treba takoj ustaviti, saj ni varnoa in ne izpolnjuje zahtev EME. Vlada in vse politične stranke, ki so to podprle, morajo biti soočene s svojimi lažmi in prevarami.

Joachim Kuhs je kritiziral slab nadzor nad varnostjo cepiv in poudaril pomembnost informiranega soglasja. Izpostavil je tudi pomanjkanje raziskav in podatkov o dolgoročnih stranskih učinkih cepiv. Kuhs je opozoril na povečano tveganje za resne zaplete, kot sotežave s srcem. Prav tako je bil kritičen do političnih strank in vlad, ki so podprle cepljenje brez ustreznih informacij in transparentnosti.

Willem Engel je izpostavil resne varnostne težave pri mRNA cepivih in opozoril na pomanjkanje informacij o dolgoročnih stranskih učinkih. Opozoril je tudi na potencialno tveganje za gensko spremenjene organizme (GSO) v cepivih zaradi prisotnosti DNK kontaminacije. Ta težava bi lahko imela resne posledice za zdravje ljudi. Engel je pozval k takojšnji ustavitvi uporabe teh cepiv in zahteval odgovornost farmacevtskih podjetij ter vlad za njihovo neprimerno promocijo.

Vibeke Manniche je predstavila rezultate študije, ki kažejo na razlike med različnimi serijami cepiv. Opozorila je na visoko stopnjo neželenih učinkov v nekaterih serijah cepiv, ki jih ni bilo mogoče napovedati ali predvideti. To kaže na resno pomanjkljivost v proizvodnji in nadzoru kakovosti cepiv ter pomanjkanje informacij za javnost.

Max Schmeling je predstavil statistične podatke, ki kažejo na nesorazmerno visoko stopnjo neželenih učinkov v nekaterih serijah cepiv. Opozoril je na pomembnost transparentnosti glede podatkov o stranskih učinkih in potrebo po ustrezni oceni tveganj in koristi pred cepljenjem.

Skupna sporočila teh govorcev so jasna - politike glede cepiv proti COVID-19 so polne pomanjkljivosti in tveganj za javno zdravje. Poudarjajo pomembnost transparentnosti, informiranega soglasja in ustrezne ocene tveganj ter koristi pred cepljenjem. Pozivajo k odgovornosti farmacevtskih podjetij, vlad in regulativnih agencij ter zahtevajo takojšnje ukrepanje za zagotavljanje varnosti in zanesljivosti cepiv.

Počasi prihaja na dan resnica o vseh lažeh, ki so jih ob pomoči osrednjih medijev širili politiki, neodgovorni zdravstveni delavci in razni "strokovnjaki". Ali bo kdo odgovarjal vse omejitve, ki so jih doživljali tisti, ki niso nasedli njihovi propagandi in prisili v "cepljenje" v času korona diktature ter za vse škodljive učinke mRNA poizkusnih "cepiv"?

 Oglejte si še Kako smo postali gensko spremenjeni organizmi