Ponedeljek, 27. Maj. 2024

V Hrvaškem saboru je 1. decembra potekala mednarodna konferenca "Hrvaška in svet leta 2024 po pandemičnem neurju". Na simpoziju so strokovnjaki razpravljali o posledicah pandemije, s poudarkom na najnovejših raziskavah in analizah v zvezi s dramatičnim porastom stranskih učinkov in čezmerne umrljivosti, ki ju povzročajo COVID-19 injekcije.

Mednarodna konferenca "Hrvaška in svet leta 2024 po pandemičnem neurju"
"V SREDIŠČU NEURJA, KAM GRE HRVAŠKA IN SVET LETA 2024?"

 

 Konferenco lahko v živo spremljate preko Youtube zgoraj.
(Posnetek lahko pogledate tudi od začetka) 

Konference v hrvaškem saboru se je udeležila tudi Esmeralda Vidmar. Od tam se je javila s krajšim pogovorom s švicarskim odvetnikom  Philipom Kruse.

  

Razpored dogodkov

1. decembra 2023 - Simpozij

Na simpoziju so strokovnjaki razpravljali o neposrednih posledicah pandemije, s poudarkom na najnovejših raziskavah in analizah v zvezi s dramatičnim porastom stranskih učinkov in čezmerne umrljivosti, ki ju povzročajo COVID-19 injekcije. Tema je zajemala poškodbe, ki jih povzročajo injekcije COVID-19, ter dolgoročne posledice mRNA injekcij in kontaminacije plazmidne DNA ter SV40. Prav tako se je razpravljalo o prihodnosti mRNA cepiv.

I. SCENA PO PRVEM NEURJU: ALI SO MRNA CEPLJENJA UPRAVIČENA ZA OSTANKE NA TRGU?

Znanost in zdravje: Neposredni učinki pandemije s poudarkom na najnovejših opažanjih, rezultatih raziskav in analizah tega, kar bi lahko povzročilo dramatično povečanje stranskih učinkov in prekomerne smrti zaradi cepiv COVID (ocenjuje se 17 milijonov po vsem svetu*).

1. Poškodbe zaradi cepiva COVID-19. Turbo karcinom kot nov pojav po množičnem cepljenju
Dr. Ryan Cole: Obremenitveni dokazi 'prič': Cepivo proti Covid-19 in njegovi učinki - pregled patologa
Dr. William Makis: Turbo karcinom
2. Dolgoročni učinki mRNA cepiv in kontaminacija s plazmidno DNK in SV40
Dr. Kevin McKernan, Ph.D. David Wiseman, Ph.D. Jessica Rose in Ph.D. Lynn Fynn
3. Zakaj bodo vsa prihodnja mRNA cepiva enako strupena kot tista proti COVID-u
Dr. Michael Palmer

II. NOVA DEFINICIJA JAVNEGA ZDRAVJA Z NOVO VLOGO SVETOVNE ORGANIZACIJE ZA ZDRAVJE - ALI SPREMEMBE SLUŽIJO INTERESOM NAŠEGA LJUDSTVA IN DRŽAVLJANOV ALI INTERESNIM SKUPINAM?

Kam gre reforma javnega zdravja? Zaupanje v javno zdravje je močno omajano ... z razlogom. Brez celovitega, neodvisnega pregleda dosedanjih ukrepov - kljub kontroverznosti rešitev, ki jih izvajajo organizacije in institucije na globalni, regionalni in nacionalni ravni - se trudimo odgovoriti na vprašanje, kam gre javno zdravje. Kako zagotoviti delitev dolžnosti, tako da javno-zasebno financiranje prevzame prostor za zaščito in zastopanje interesov naših državljanov.

Dr. Meryl Nass: Globalni kontekst SZO
Ph.D. David Bell: SZO ali pandemija: Kaj je večje tveganje?
Dr. Kat Lindley: Kaj pomeni reforma SZO za javno zdravje na nacionalni in individualni ravni?

III. PRAVNA NESIGURNOST EVROPSKIH PRAVOSODNIH INSTITUCIJ IN PRAVNI OKVIR, KI JE OMOGOČIL PANDEMIČNI ZLOČIN

Transparentnost in odgovornost sta ključna stebra naših demokratičnih družb. Postopki, ki so določili in omogočili pandemijo, so se pojavili z velikimi nejasnostmi na pravnem področju na globalni, evropski, EU in nacionalni ravni. Prakse, ki so v nasprotju z osnovnimi načeli zakonodajnih temeljev demokratičnih družb, se vsak dan utrjujejo skozi številne reforme in spremembe. Pravni strokovnjaki bodo podali pregled svojih skrbi, te spremembe pa zahtevajo družbeno razpravo, odločitve, in popolno transparentnost.

Renate Holzeisen, Todd Callender, Philipp Kruse

IV. DIGITALNA PREOBLIKOVANJE FINANČNIH SISTEMOV IN MOŽNE POSLEDICE

Digitalizacija (digitalna identiteta, valuta itd.) je na poti. Države Evropske unije so dosegle dogovor o nadaljevanju evropske digitalne identitete kot temeljnega kamna za digitalizacijo finančnega sistema. Kakšne so posledice? Kako se digitalna valuta centralne banke razlikuje od sedanjega sistema? Kakšne nevarnosti in prednosti (če sploh obstajajo) prinaša uvedba digitalne valute centralne banke?

Catherine Austin Fitts in prof. Richard Werner

2. decembra 2023 - Debata in tiskovna konferenca - Hotel Westin

Drugi dan je potekala debata in tiskovna konferenca s ciljem razprave o postpandemičnih vprašanjih, ki zahtevajo trenutno oceno. Predstavljene so bile teme, kot so nova definicija javnega zdravja z vlogo Svetovne zdravstvene organizacije, pravne negotovosti evropskih pravnih institucij ter digitalna transformacija finančnih sistemov.

I. Scena po Prvem neurju: Ali imajo mRNA cepiva opravičilo za ostati na trgu?

II. Nova definicija javnega zdravja z novo vlogo Svetovne zdravstvene organizacije - Ali spremembe služijo interesom naših ljudstev in državljanov ali interesnim skupinam?

III. Pravne negotovosti evropskih pravosodnih institucij in pravni okvir, ki je omogočil pandemijski zločin

IV. Digitalno preoblikovanje finančnih sistemov in možne posledice

Sodelujejo:

Meryl Nass MD (ZDA), Kat Lindley MD (ZDA), David Bell MBSS, PHD (ZDA), Michael Palmer MD PHD (CA), Ryan Cole MD (ZDA), William Makis MD (CA), Philipp Kruse LL.M (CH), DDR Renate Holzeisen (IT), Lynn Fynn MD, PHD (ZDA), David Wisemann PHD (ZDA), Prof. Richard Werner D.PHIL (UK), Jessica Rose PHD (CA), Kevin McKernan PHD (ZDA), Todd Callender, odvetnik (ZDA), Catherine Austin Fitts (ZDA)

Več informacij najdete na: https://slobodnizajedno.org/medunarodna-konferencija-hrvatska-i-svijet-2024-godine-nakon-pandemijske-oluje/

Še nekaj posnetkov drugega dne iz Hotela Westin

 

Posnetek: Stop Lažnivim Medijem

 

Esmeralda Vidmar in Andrija Klarić

 

Esmeralda Vidmar in dr. Srećko Sladoljev

 

Podoben dogodek je napovedan tudi v Britanskem parlamentu
Pričanje strokovnjakov o pandemiji in njenih posledicah v britanskem parlamentu. 04.12.2023 bo v organizaciji britanskega poslanca Andrewa Bridgena v britanskem parlamentu potekal zgodovinski dogodek - priznani svetovni strokovnjaki bodo podali svoje strokovno pričanje o pandemiji in njenih posledicah. Pričali bodo dr. Robert Malone, dr. Ryan Cole, dr. Pierre Kory, profesor Angus Dalgleish, dr. David Martin, dr. Peter McCullough in Steve Kirsch.

Da bi kmalu podobna konferenca potekala tudi v slovenskem Državnem Zboru, zaenkrat ni upanja, saj naši poslanci enotno ignorirajo vse tovrstne pobude. Očitno jim ni jasno zakaj so tam in čigave interese bi morali zastopati.