Sobota, 13. Jul. 2024

Glede na spremenjene epidemiološke razmere, ki vse več držav napeljujejo k rahljanju in odpravi PCT pogojev in drugih restriktivnih protikovidnih ukrepov, pozivamo vlado RS, da upošteva nove razmere in svetovne trende in odpravi PCT pogoje. 

Odločitev je padla! Dovolj imamo! Združili smo se ljudje vseh poklicev, starosti in profilov, ki bomo takemu načinu vladanja, uničevanju naše lepe dežele in ljudi, rekli dovolj in postavili svojega. Novega, drugačnega, pravičnega, kjer bodo možnost imeli vsi.

Vabimo vas, da nas podprete z nakupom obeska FNR in zbornika Koronska kriza pod drobnogledom empirične znanosti. Z vašo pomočjo bomo še naprej poročali o tem, kar osrednji mediji zamolčijo ali prikazujejo pristransko.

Zbornik Koronska kriza

Namen zbornika Koronska kriza je, da se ta postavi v okvir empirične znanosti. Živimo v prelomnih časih, ko je večina človeštva izstopila iz »normalnosti« v »koronsko nenormalnost«, ki pomeni samouničevanje družbe na podlagi laži in prevare. Članek svetovno priznanega znanstvenika prof. Johna Ioannidis-a na osnovi statistike velikih številk dokazuje, da je smrtnost za kovidom podobna smrtnosti gripe >povezava do članka<. Nevarnost kovida je bila medijsko ustvarjena z namenom množičnega cepljenja ljudi, ki povzroča huda obolenja in ogromno nepotrebnih smrti.

Z nakupom zbornika boste podprli gibanje FNR in Triglav Media z 20€.

 

Obesek FNR

 

FNR - Fronta Narodne Rešitve je državljansko gibanje za svobodno življenje v svobodni državi. V Sloveniji se bomo zločinski korona diktaturi uprli z našim znanjem in z vsemi pravnimi sredstvi, Slovenijo bomo vrnili Slovencem. FNR postavlja na prvo mesto resnicoljubnost in ljubezen do življenja in predvsem naših otrok, ki jih je koronski fašizem najbolj prizadel. Otroci so prihodnost našega naroda, njihovo duševno in telesno zdravje je naša največja vrednota.

Z nakupom obeska boste podprli gibanje FNR in Triglav Media z 10€.

Seveda lahko naročite oboje - Zbornik Koronska kriza pod drobnogledom empirične znanosti in obesek gibanja Fronta Narodne Rešitve

Z nakupom zbornika in obeska boste podprli gibanje FNR in Triglav Media s 30€.

Naročilo lahko pošljete tudi preko kontaktnega obrazca in plačilo opravite preko vaše banke z nakazilom na TRR društva Vetrnica: 
SI56 0420 2000 1702 578 (primer upn <=klik)

Podjetnike, ki nas želijo podpreti vabimo, da nas kontaktirajo preko kontaktnega obrazca. Če boste želeli bomo vaše podjetje (z logotipom) objavili kot sponzorja na strani Triglav media.