Nedelja, 24. Sep. 2023

Objavljamo javno pismo, ki ga je mag. Vladimir Pirnat, dr. med. naslovil na novinarje in odgovorne urednike RTV Slovenija.

 Spoštovani novinarji in odgovorni uredniki javne RTV,

V Sloveniji je tudi po koncu "pandemije Covid-19" umrljivost prebivalcev močno povečana:
https://rumble.com/v2uknvt-na-robu-znanega-presena-smrtnost-po-2020.html

Analiza povečane umrljivosti v Sloveniji (www.slovenskizdravniki.si 22.4.2022):
https://www.slovenskizdravniki.si/presezne-smrti/

Po mnenju Iniciative slovenskih zdravnikov in mnogih svetovno renomiranih kompetentnih strokovnjakov je povečana umrljivost in zmanjšana rodnost v Sloveniji v letih 2020-2023 predvsem posledica nekritične/dosledne implementacije neznanstvenih in strokovno spornih napotkov vodilnih birokratov privatizirane Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) in komisije EU.

Novinarje RTV Slovenija pozivam: 
1./da pridobijo in seznanijo gledalce in poslušalce (beri njihove financerje) z znanstvenimi in statistično relevantnimi informacijami o koristi/škodi zaradi implementacije priporočil/navodil WHO in EU,
2./da seznanijo gledalce in poslušalce z vsebino predlaganih amandmajev k Mednarodnemu zdravstvenemu pravilniku IHR in pobudami/stališči zastopnikov Republike Slovenije (dr. Vesna Kerstin Petrič, idr.) na sestankih WHO. Pobude in stališča slovenske delegacije na netransparentnih dogovarjanjih o bodoči vlogi in kompetencah WHO  slovenski javnosti niso poznana/dostopna.

Številni slovenski zdravniki in pravniki menimo, da bi s sprejemom že predlaganih amandmajev IHR (ki ga forsirata predvsem sedanja vlada ZDA in birokrati EU) Svetovna zdravstvena organizacija pridobila širša in nadnacionalna oblastna pooblastila, Republika Slovenija izgubila suverenost, njeni prebivalci pa človekove pravice in temeljne svoboščine.
Odvetnik Domen Gorenšek:
https://p39.si/2023/01/06/javni-poziv-vladi-republike-slovenije-in-medijem/


S spoštovanjem
mag. Vladimir Pirnat, dr. med.

Priloga v priponki:
 
 
Želite biti obveščeni o novicah? Prijavite se na: OBVESTILA