Petek, 12. Jul. 2024

Pravkar je v obravnavi predlog pravilnika o določitvi Programa cepljenja za leto 2023. Ali veste, da je v programu priporočeno cepljenje za otroke in dijake proti covid-19? Ali veste, da je v programu predvideno cepljenje za zaposlene, če je tako zapisano v izjavi o varnosti z oceno tveganja delovnih mest podjetja?

Predlog predpisa je dostopen na https://e-uprava.gov.si/si/drzava-in-druzba/e-demokracija/predlogi-predpisov/predlog-predpisa.html?id=15769.

V celoti ga lahko preberete tako, da kliknete na "o_Prav_cep_2023" ali pa ga prenesete na svoj računalnik. Predlagatelj je Ministrstvo za zdravje. Zanimivo pa je, da se spet sprejema na hitro in v času poletnih dopustov.

Komentar lahko oddate le do 14. 7. 2023. na tej povezavi: https://e-uprava.gov.si/storitve/pripraviObrazec.esju?id=2024&dokument=201011

Še posebej je sporno priporočilo za cepljenje otrok in mladostnikov z eksperimentalnim "cepivom" proti covid-19, saj je to dejansko genska mRNA terapija, ki ima dokazano ogromno stranskih negativnih učinkov, ne preprečuje okužbe, zbolevanja za Cov. 19 in prenosa na druge, v primeru okužbe! Otroci in mladostniki niso rizična skupina in so okužbo večinoma preboleli brez resnih simptomov, kot močnejši prehlad ali gripo.

Uporaba poskusnih pripravkov na ljudeh brez njihovega informiranega soglasja je v nasprotju z mednarodnimi pravili. V primeru "cepiva" proti covid-19 gre za eksperiment z nepreverjenim genskim mRNA "cepivom", ki v telesu sproži nastajanje spike proteinov. Ti so dokazano škodljivi in povzročajo različne zdravstvene težave ter avtoimune bolezni.

Informirano soglasje je možno le takrat, ko je tisti, ki prejme to poskusno "cepivo" obveščen o delovanju takega mRNA pripravka in možnih posledicah. Zato bi morali pred "cepljenjem" vsakomur podati informacije o dejstvu, da gre za nepreverjen, poskusni pripravek, o njegovi (ne)učinkovitosti, načinu delovanja in še posebej o že znanih stranskih učinkih, njihovem številu in o številu smrtnih primerov. Podatki so na razpolago v evidenci EMA (Evropska agencija za zdravila) za Evropo in VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) za ZDA. V svetovnem merilu gre za več sto tisoč evidentiranih primerov stranskih učinkov in več deset tisoč smrtnih primerov, ki so bili uradno zabeleženi v preteklih letih uporabe teh pripravkov.

ODDAJTE SVOJE MNENJE >>

 

Če želite biti obveščeni o novicah se prijavite na: OBVESTILA