Sreda, 24. Apr. 2024

Medtem ko je večina ljudi neverjetno hitro preklopila iz strahu pred »smrtonosnim« virusom v strah pred vojno in na hitro zamenjala tabor cepilci ali anticepilci za tabor napadene Ukrajine ali »zlobnega« Putina, pa Svetovna zdravstvena organizacija, (ki ga kot večinski posamezni donor obvladuje Gates/GAVI, torej zasebni kapitalski interesi), prav potiho in daleč od oči javnosti pripravlja svoj svetovni državni udar: pridružene države bi morale v času pandemij ali naravnih nesreč (vključujoč globalno segrevanje) vse svoje ustavne pravice preprosto prepustiti Svetovni zdravstveni organizaciji.

Svetovna zdravstvena organizacija (v nadaljevanju SZO) predlaga nov mednarodni sporazum o Covidu (Covid-19 Treaty), ki razširja pogodbo iz leta 2005 (IHR 2005), katerega je podpisalo 189 držav. Ko sporazum podpiše minister za zdravje države, bo imela ustava SZO (člen 9) prednost pred ustavo države, in se bo uporabljala med “naravnimi nesrečami ali pandemijo”.

Že sama percepirana grožnja bo dovolj, da jo SZO označi kot dovolj veliko nevarnost in razglasi izredne razmere. Prepuščeni bomo na milost in nemilost SZO, Svetovni banki, Združenim narodom in korporacijem, ki z njimi sodelujejo. Posledice podpisa takega sporazuma, so tako ogromne in daljnosežne, da bi se morali z njimi ukvarjati vrhunski slovenski pravniki in mediji zahtevati jasne odgovore. Se je oglasil varuh človekovih pravic? Informacijska pooblaščenka?

Glede na to, da je SZO nagnjena k spreminjanju definicij – spremenjena je bila definicija pandemije, čredne imunosti, cepiv, lahko upravičeno pričakujemo, da bomo pod kontrolo Svetovne zdravstvene organizacije po večini zaradi sprememb definicij ali statističnih modelov in ne realnih groženj. Ali pa preprosto zaradi tega, ker se bodo odločili, da potrebujemo nov trening in simulacije groženj (glej 2019 report “World at Risk«).

Kako bo vloga SZO-ja kot svetovne »zdravstvene vlade« izgledala v praksi, smo lahko videli v sredo, 23.2.2022. SZO je s hčerinsko družbo Deutsche Telekom (DTEGn.DE) T-Systems podpisala pogodbo za izdelavo programske rešitve za globalno elektronsko preverjanje potrdil o cepljenju proti koronavirusu. Ali je generalni direktor SZO dr. Tedros zaprosil za odobritev 194 držav članic SZO? Izgleda, kot da je sporazum že podpisan in vseh 194 držav zastopa v pogodbi z Deutsche Telekomom. Neverjeten precedens z vidika suverenosti držav.

Programska rešitev, ki temelji na QR kodi, bo uporabljena tudi za druga cepljenja. SZO bo podprla svojih 194 držav članic pri izgradnji nacionalne in regionalne tehnologije preverjanja. Gre za banko podatkov neverjetnih 7,9 miljarde ljudi, katero bo nadzorovalo nekaj korporacij in par premožnih družin.

Namen Mednarodnega sporazuma je torej želja po popolnem nadzoru nad vsem, do zadnjega atoma. Pogodba z Deutsche Telekom o enotnem QR verifikacijskem sistemu je samo osnova za digital ID, kjer bodo shranjene vse vaše informacije – od zdravstvenih informacij, do religioznih prepričanj, on-line obnašanja, pa tudi on-line bančnih transakcij in kreditnih točk, ki jih boste pridobili s primernim obnašanjem. Globalna verikacijska agenda se bo izvajala pod nadzorom SZO, GAVI Alliance in ID2020, obe podjetji v večinski lasti Bill Gatsa. Gates pa je že v 90-ih, še kot direktor Microsofta, podpisal pogodbo z Deutche Telekom o strateškem sodelovanju.

Vir: Članek Julije Čeh, lahko v celoti preberete na domengorenseklaw.com

Obrazložitev SZO, zakaj je nov mednarodni sporazum potreben lahko preberete na spletni strani www.consilium.europa.eu

Mnenje Dr. Astrid Stuckelberger, ki že 20 let zastopa nevladne organizacije v SZO in ZN, o tem kar se pripravlja s predlagano pogodbo SZO, si lahko ogledate na spletni strani worldcouncilforhealth.org.

Opozorilo Dr. Sucharit Bhakdi pred nevarno pogodbo SZO-WHO: