Sreda, 07. Jun. 2023

Putin je v dveh dnevih opravil z dvoletnim vsakodnevnim (!) kovidnim medijskim pompom. Je od četrtka naprej ta bolezen nenadoma postala nenevarna?

Gledam kovid sledilnik: število hospitaliziranih na intenzivnih oddelkih še vedno praktično enako kot pred tednom, dvema, tremi… Evropske države pa še vedno rdeče, vijolične, temno modre. Skoraj enako kot pred tedni. Poročanja in širjenja kovidne psihoze pa naenkrat nič več?!

In očitno nova begunska problematika že odpravlja tudi pct teroriziranje pri prehodu meja. Ena doktrina šoka pomete z drugo. Do naslednje, seveda.

Ena od nemških tv pa si je končno le upala opraviti še do nedavnega nezamisljivi intervju, in sicer s prof. Rolandom Wiesendangerjem z Univerze v Hamburgu glede izvora virusa. Nujno gledanje tudi za vse tiste, ki že 2 leti zaupajo v uradno preferirano znanost (cca 10 min).

In potem sledi logično vprašanje: le kam so odleteli okuženi netopirji, o katerih so nam pridigali Ihan in številno drugi eksperti ter ogromna večina slovenskih medijskih urednikov?

Za vse zagovornike teorije spontanih (t.j. slučajnih) dogodkov (beri: obratno kot teorije zarot), spominček na dogodek iz sredine oktobra 2019. Se pravi nekaj tednov pred kovidnim izbruhom. Pod budnim očesom Svetovnega ekonomskega foruma (WEF) ter Fundacije Billa in Melinde Gates je bil v sredini oktobra 2019 v NewYorku izveden dogodek Event201, ki je obravnaval simulacijo izbruha virusne pandemije. Iz predstavitvenega videa: ''The reason we call it ''Event 201-A Global Pandemic Exercise'' is that we know eventually one of these days one of those events would be the big one.'' Video povzetka (3min30')

In napovednik nekoliko podrobnejšega videa istega dogodka je še bolj ekspliciten: ''We need to prepare for the event that becomes the pandemic'' (oktober 2019 !!!!)

Za bolj vzdržljive pa so tu celotni paneli, kjer se lahko poslušajo podrobnejši obravnave različnih scenarijev: zdravstvenega, finančnega oz. ekonomskega, varnostnega.

Ker je Billy the Kid Gates pred nekaj dnevi na Muenchenski varnostni konferenci že napovedal, da ''next time…'', ko bo z virusi in cepivi bojda drugače kot ''this time'', se seveda spomnite teorije spontanih dogodkov (video 2 minuti)

Prof. Dr. Gregor Radonjič