Petek, 12. Apr. 2024

Ker me je že nekaj znancev vprašalo po mnenju glede prihajajočih parlamentarnih volitev, jim želim odgovoriti s tem tekstom.

Priznam, da sem kar nekaj časa kolebal v odločitvi, ali naj se jih sploh udeležim... v veliki meri se namreč strinjam s Twainovo izjavo da bi bile volitve prepovedane, če bi lahko kaj spremenile. Preteklih 30 let navidezne demokracije v bivši RS (sedaj korporaciji z istim nazivom) dokazuje, da se Mark sploh ni motil glede dometa, ki jih sleherne volitve imajo.

Je pa po drugi strani tudi res, da s svojo neudeležbo na njih še ojačamo glas in moč tistih, ki se jih udeležijo in podprejo svojo politično opcijo, kar prav tako izkušamo ves ta čas navidezne neodvisnosti.

Presodil sem, da bo udeležba volitev manjše zlo, kot če ostanem doma in popolnoma prepustim vso (fiktivno) moč odločanja ostalim. Nasploh opažam, da že vseh 30 let večina volilcev v tej državi odhaja na volitve z imperativom „glasovati za manjše zlo“, kar zgovorno priča o vsej poglabljajoči se bedi slovenskega političnega prostora.

Dosti laže kakor odgovoriti koga bom volil, je odgovoriti koga NE bom:
Nobena parlamentarna stranka ne zasluži, da bi ji sploh pomislil dati glas; vsi so združno in organizirano sodelovali v svetovni plandemski prevari, kar dokazuje, da imajo prav vsi istega (globalističnega) gospodarja. Višek te izdaje je bil poziv k špikanju, pod katerega so se 15.07.2021 združno podpisale vse stranke, vsi vodje poslanskih skupin v imenu vseh poslancev. V celotnem zboru se ni našel EN (1) sam poslanec, ki bi se distanciral od te največje sramote v slovenski parlamentarni zgodovini! 
Zgodilo se je torej, da cca 40% slovenske populacije, ki nasprotuje državno sponzoriranemu eksperimentiranju z dokazano strupenimi zvarki ni imelo nikogar, ki bi jo zastopal v parlamentu. NIKOGAR!!

Glede vladajoče in upam odhajajoče vladne koalicije nima smisla trošiti bitov, saj smo na svoji koži občutili njihov mehki pa tudi manj mehki, s solzivcem , vodnim topom in pendrekom oplemeniteni fašizem... o takih in drugačnih podvigih njenega vodje pa naj presojajo patologi, sociologi, psihologi in podobni kompetentni ljudje.

Prosim tudi, naj mi nihče ne omenja bonov, ki so jih delili, saj ti niso nič drugega kot strupena lizika iz lihvarske roke. Ne, hvala.
Kot bivšemu volivcu Levice se mi je posebno in na večne čase zamerila prav ta stranka, ker so bili v svoji goreči vaxofiliji še bolj nagravžni od same „ablasti“.

O njihovem splošnem izdajstvu precejšnjega dela svojih volilcev bi lahko napisal separatno disertacijo, pa ne bom; niso vredni mojega časa in truda.
Posebno bi rad omenil tudi slovensko verzijo Killary Clinton - Tanjo Fajon; prijateljico detomorilke Madeleine Albright in pedofila iz Epsteinovega adrenokromskega kluba Billa - moža od Killary. Če je soditi po „ugledu“ oseb s katerimi se druži, gre za eno nevarnejših oseb v trenutni slovenski politični greznici.

V to skupino vseh parlamentarnih strank, ki jo iz več razlogov ljubkovalno imenujem drhal, lahko prištejem še vse stranke in liste, ki so se skotile neposredno iz njih samih. Mislim na Pivčevo in tiste rdeče modre počivavškove povezovalce. 
Zraven nikakor ne gre pozabiti golobovega gibanja „Svoboda“, ki na teh volitvah prevzema vlogo antiJanše, da skanalizira in ujame čimveč glasov vseh tistih, ki ne častijo rumenomodrega demo(avto)krata. Zanimivo bo videti, koliko naivnih se bo tokrat ujelo na „spremembo“ v stilu Jankovića, Cerarja in Šarca.

Glede na dejstvo, da si je to gibanje prek Ustavnega sodišča izsililo status, ki ga imajo v predvolilnih soočenjih parlamentarne stranke, kar je v zrak pognalo tudi dr. Andraža Terška, je razumno sklepati, da ima močno podporo eminentnega ozadja.
Golob sam prostodušno razkrije svoje ideološke in nedvomno tudi finančne sponzorje, ko našteje osebe, ki ga inspirirajo: Schwabow ljubljenec dr. Harari, globalistična lutka Greta Thunberg, doušnik argentinske hunte vatikanski jezuit Bergolio in prepričani transhumanist Elon Musk... čudno, da ni omenil še Luciferja.
Pomenljiv je tudi odgovor, ki ga je na vprašanje glede plandemskih ukrepov v vlogi morebitnega mandatarja dal na vprašanje glede obveznega špikanja: on bi enostavno „zaupal stroki“... taistim ihanom, krekom, beovičkam, logarcam in podobnim perverzno preplačanim v bele halje oblečenim bednikom.

Iz navedenega lahko zaključim da je:
GLAS ZA PARLAMENTARNE STRANKE in njihove priveske  in GLAS ZA GOLOBA = GLAS ZA NADALJEVANJE IN ZAOSTROVANJE DIKTATURE GLOBALFAŠISTOV!!

Poleg podpore koronskega natega vključno s špikanjem so si vse zgoraj navedene stranke - z delno izjemo psevdoPlemenitega - enotne tudi v izkazovanju patološke rusofobnosti in podpore kijevskemu rumenomodremu genocidniku in kokainomanu.
Zgrozim se ob pomisli, da bi ta drhal še naprej odločala o naši skupni prihodnosti, zato bom svoj glas namenil eni od alternativnih strank; trenutno najviše kotirajo Ljudska lista in ZLS, ne izključujem pa možnosti, da se v boj vmeša še kaka tretja sorodna stranka/gibanje, ki prav tako zagovarja suverenizem/antiglobalizem.

Vsem, ki bi me želeli prepričat, „da je glas za male in neznane alternativce stran vržen in da je treba volit proti Janši“ pa vnaprej sporočam, naj prišparajo sapo. Ne spadam namreč med tiste, ki mislijo, da javnomnenjske ankete merijo predvolilni utrip, ampak med tiste, ki mislimo, da ga kreirajo.

Ker smo vsa ta leta v glavnem volili proti nekomu, so nam lutkarji iz ozadja vedno znova servirali domnevne rešitelje in spremembe, da bi nam ponudili isto samo v drugačni celofan zavito govno!
Premagajmo ta trik že enkrat!
Ni dovolj torej samo iti na volitve, treba je tudi pametno voliti:
NE GLOBALFAŠISTOM, DA SUVERENISTOM!

Vse lepo,  Miran Zavec, veteran osamosvojitve Slovenije