Petek, 12. Jul. 2024

Evropejci bomo kmalu izgubili svoje pravice do svobode govora, potem ko je Evropska komisija (EK) Evropske unije (EU) sporočila, da bo "sovražni govor" verjetno vključen med najhujša kazniva dejanja v celotnem bloku.

Evropska skupina državljanov za boj proti sovraštvu v družbi je ena od več skupin (ECP), ki jih je ustanovila predsednica EK Ursula von der Leyen, da bi zatrla svobodo govora, kar je bil glavni cilj njene kampanje, čeprav evropski volivci ne izbirajo predsednika EK - kot kaže, ga imenujejo globalisti.

Vendar pa von der Leyenova na veliko govori o uvajanju povsem nove "demokracije" v Evropi, ki bo "primerna za prihodnost". Po njenem mnenju to pomeni utišati ves govor, ki vznemirja posebne interesne skupine, kot je LGBT, ki sovražijo, če ljudje govorijo stvari, ki jih vznemirjajo.

"To bi lahko pomenilo kar koli, nejasnost pa se tu nikakor ne konča: sam 'sovražni govor' kljub resnosti predlogov, da bi ga opredelili kot hudo kaznivo dejanje, sploh ni dobro opredeljen, opozarjajo opazovalci," svari Didi Ranković iz Reclaim the Net.

"Kljub temu sta priporočila iz poročila, ki ga je pripravila komisija, podprli podpredsednica EK za vrednote in preglednost Vera Jourova ter podpredsednica za demokracijo in demografijo Dubravka Suica."

Človeško znanje je napadeno! Vlade in močne korporacije uporabljajo cenzuro, da bi izbrisale bazo znanja človeštva o prehrani, zeliščih, samozadostnosti, naravni odpornosti, pridelavi hrane, pripravljenosti in še veliko več. Človeško znanje ohranjamo s tehnologijo umetne inteligence, hkrati pa gradimo infrastrukturo človeške svobode. Govorite svobodno in brez cenzure na novi decentralizirani spletni strani z veriženjem blokov Brighteon.io. Razišči naša brezplačna, prenosljiva generativna orodja umetne inteligence na Brighteon.AI. Podprite naša prizadevanja za izgradnjo infrastrukture človeške svobode z nakupovanjem na HealthRangerStore.com, kjer so na voljo laboratorijsko preizkušena, certificirana ekološka živila in prehranske rešitve brez GSO.

Sovražni govor ni resničen

Jourova pravi, da so priporočila odbora za ravnanje s "sovražnim govorom" "jasna in ambiciozna". Težava je v tem, da sam "sovražni govor" ostaja nedefiniran, kar je verjetno namenoma, da bi se mreža zategnila za vsakogar, ki reče kar koli, kar "žali" nekoga iz posebne interesne skupine.

Predstavljajte si družbo, v kateri se izjava, da obstajata samo dva spola, moški in ženski, šteje za obliko "sovraštva". To se že dogaja v Kanadi, zdaj pa želi von der Leyenova to doseči tudi v Evropi.

V poročilu je "sovražni govor" opisan kot vsaka oblika govora, ki je "nezdružljiva z vrednotami človeškega dostojanstva, svobode, demokracije, pravne države in spoštovanja človekovih pravic". Z drugimi besedami, opredelitev "sovražnega govora" je arbitrarna in temelji na vrednotah vsakega posameznika.

Evropa je na področju "sovražnega govora" pravzaprav svobodnejša od Kanade, saj se bolj približuje Združenim državam in njihovemu prvemu amandmaju. Von der Leyenova in njeni somišljeniki želijo to čim prej spremeniti.

Izkazalo se je, da v EU že obstajajo zakoni o "sovražnem govoru", ki zajemajo zelo specifične stvari. Von der Leyenova in drugi od globalistov izbrani voditelji EU pravijo, da želijo te zakone razširiti, da bi "zagotovili enotno prepoznavanje in kaznovanje vseh oblik sovražnega govora, s čimer bi okrepili našo zavezanost bolj vključujoči in spoštljivi družbi".

Če bodo spremembe uveljavljene, bodo tako imenovane "marginalizirane skupnosti" po vsej Evropi deležne dodatne zaščite za "ohranjanje človekovega dostojanstva", kar koli že to pomeni.

Po poročanju medijev so ta nova prizadevanja za izkoreninjenje "sovražnega govora" usklajena, saj priporočilo "sprejema popolnoma enako terminologijo kot predlog EK, ki ga je nedavno potrdil Evropski parlament, da se seznam kaznivih dejanj na ravni EU razširi na 'sovražni govor'."

Ne obstaja "sovražni govor", vsaj kar zadeva prvi amandma. Več informacij najdete na Censorship.news.

Vir: naturalnews.com