Četrtek, 25. Apr. 2024

V ljubljanskem hotelu Four Points (Mons) je v soboto 16. aprila 2022 potekal proti-globalistični dogodek na katerem je bila predstavljena tudi "Aprilska deklaracija za oživljanje Slovenije", ki jo lahko podpišete spodaj.

Po besedah organizatorjev »... smo se zbrali zgolj kot ljudje, ki jim je mar, samo kot človeška bitja, posamezniki in posameznice, ki nas je v zadnjih dveh letih zaznamovala kovidna prevara, nam morda vzela najbližjega, nas poškodovala v duši ali telesu, naredila iz nas aktiviste in borke, nas prebudila in nam izostrila misli in čustva in smo pripravljeni o tem kaj povedati«.

Namen prireditve je bil, kakor pravi tudi deklaracija ki so jo prebrali na dogodku – aktivirati državljane. Deklaracijo, ki jo je sestavila programska skupina za »Oživljenje Slovenije«, je na dogodku podpisalo 105 udeležencev. 

Vsi, ki se niste utegnili udeležiti dogodka in osebno podpisati deklaracije, lahko izpolnite spodnji obrazec in tako izrazite svojo podporo deklaraciji. Preberete jo lahko na povezavi: "Aprilska deklaracija za oživljanje Slovenije"

STOP KORONA DIKTATURI

Aprilska deklaracija za oživljanje Slovenije

Izpolnite obrazec, oddajte svoj podpis in tako izrazite podporo deklaraciji. Izrazite nasprotovanje kovidni diktaturi, ter na volitvah podporo strani, ki je proti kovidnemu režimu.

Na vaš e-naslov boste prejeli potrditev.
Vaš IP  3.135.205.146 bo zabeležen.

Preko spletnega "podpisa", je deklaracijo do zdaj podprlo še 166 oseb. Število podpisnikov se veča vsak dan.