Petek, 19. Apr. 2024

V soboto 2. aprila  je v Hotelu Four Points (Mons), potekalo srečanje pod imenom Vseslovensko srečanje prebujenih iz koronske prevare. Dvorana, ki lahko sprejme okrog 250 ljudi je bila polna.

Na odru se je zvrstilo več odličnih govornikov, dogodek pa je povezoval organizator srečanja Srečko Šorli, ki je v uvodu spregovoril o dogajanju v zadnjih dveh letih. Predstavil je novo knjigo Prebujeni iz koronske prevare. Več o knjigi lahko preberete >TUKAJ<. Knjigo lahko tudi naročite.

V drugem delu je bila predstavljena nova spletna stran, ki bo namenjena zbiranju podatkov o stranskih učinkih cepljenja s "koronskimi cepivi".

Sledil je govor Antona Komata o tem kako je potrebno in mogoče zagotoviti samozadostnost Slovenije na področju prehrane.

V zadnjem delu so se na odru zbrali predstavniki strank in gibanj, ki nasprotujejo izvajanju koronske "krize" zadnjih dveh let in se bodo udeležili parlamentarnih volitev. Sodelovali so predstavniki strank Resnica, Naša prihodnost, Za Ljudstvo Slovenije in nestrankarske Ljudske Liste gibanja Zdrava družba. Posnetek precej vroče razprave si lahko ogledate spodaj.