Sobota, 20. Apr. 2024

Na podlagi rezultatov koronskega cepljenja zahtevamo odstop vseh odgovornih zdravnikov in takojšen izstop Slovenije iz WHO. Če vam je kaj mar, vas pozivamo, da se udeležite ljudskega shoda v Ljubljani 17. marca, na Trgu republike, pred parlamentom ob 14. uri.

Koronsko cepljenje, največje reševanje življenj v zgodovini našega naroda je na­jvečji polom v zgodovini naše medicine. S protikoronskimi cepivi so zdravstvene oblasti vsaj po enkrat cepile 1.300.000 državljanov Slovenije, zdaj pa nimajo niti enega podatka, ki bi nam povedal, ali so bila cepiva uspešna in kaj je doseglo cepljenje. Namen cepljenja v 2021 in 2022 je bil, da bi se v Sloveniji zmanjšala presežna smrtnost (izkazana v letu 2020) zaradi koronskega virusa, ki je kosil med ranljivimi. Na vprašanje: »Za koliko ste zmanjšali smrtnost cepljenega dela populacije – in sicer po enkrat cepljenega, po dvakrat oz. “popolnoma” cepljenega in potem še enkrat in dvakrat poživljanega – v primerjavi s smrtnostjo necepljenega dela populacije?” odgovorni molčijo. Razumljivo, kajti odgovor bi bil nujno trpek in boleč: Cepljeni del populacije v Sloveniji in povsod po svetu je prizadet s 15-20% večjo smrtnostjo kot necepljeni del.

Krivulja na levi ponazarja presežno smrtnost, krivulja na desni ponazarja število cepljenih za vsak dan. Z začetkom cepljenja konec decembra 2021 se je v Sloveniji presežna smrtnost trenutno zmanjšala, od marca 2021 naprej pa sledi intenziteti cepljenja, večje število cepljenja v določenem časovnem obdobju prinaša večjo presežno smrtnost in obratno manj cepljenja prinaša manjšo presežno smrtnost. Analiza je narejena za 12 držav in povsod je rezultat zelo podoben. Temelji na uradnih podatkih https://ourworldindata.org/ Članek z natančno analizo posledic koronskega cepljenja v Slovenščini lahko preberete tukaj: Pozabljeni Primum non nocere in povečana umrljivost po cepljenju s cepivom proti covidu 19 ali v Angleščini tukaj: https://www.preprints.org/manuscript/202301.0204/v6

S tem bolečim dejstvom se odgovorni zdravniki za protikoronsko cepljenje v Sloveniji ne zmorejo soočiti, saj pomeni popoln polom njihove življenjske vere. Storiti napako je človeško, skrivati napako pa morda še bolj človeško, nikakor pa ne pošteno. Na začetku cepljenja januarja 2021 odgovorni zdravniki niso naredili varnostne študije, ki bi pokazala učinke cepiva https://www. dnevnik.si/1042956964 pa bi jo morali. Tako narekujeta znanstvena logika in predkoronska medicinska doktrina. Če bi bila varnostna študija narejena, bi takoj odkrili uničujoči učinek cepiv na zdravje in bi koronsko cepljenje zaustavili že marca 2021 in s tem preprečili ogromno zdravstveno škodo, ki je nastala vsled cepljenja. Zdravniki, ki so vodili izvajanje koronskega cepljenja v Sloveniji se obnašajo kot superiorni intelektualci, ki jim mi navadni smrtniki ne sežemo do kolen, v bistvu so pa to ljudje, ki niso razvili avtorefleksije, ostali so slepi za lastne zmote in napake.

Skoraj vsak Slovenec danes ve za koga med bližnjimi ali znanimi, ki je bil cepljen s koronskimi cepivi in je v nekaj dneh ali tednih po cepljenju nenadoma umrl ali ali pa se mu je zdravje hudo okvarilo, pa čeprav je bil prej sorazmerno zdrav in še ne 60 let star. A tudi med navadnimi ljudmi so mnogi, ki si zapirajo oči in mašijo ušesa. Kratko malo ne verjamejo, da bi bila stroka lahko tako pokvarjena ali lahkomiselna, da bi dopustila, da bi ljudje umirali in obolevali zaradi protikoronskih cepiv. Še zmeraj upajo, da je na koncu tunela luč, kot jim je bilo obljubljeno: »Cepiva bodo kmalu
na voljo, cepiva so luč na koncu tunela, potem ko se boste cepili, pridemo iz tunela!” Le peščica najbolj pogumnih cepljenih si že danes upa priznati, da so bili prevarani.

Za globalno elito se je zgodba šele dobro začela. Njihov namen je sprejetje novega pravilnika IHR (International Health Regulations), po katerem bi si lahko Tedros, direktor Svetovne zdravstvene organizacije (SZO), po mili volji izmislil kakršnokoli pandemijo in prisilil v cepljenje proti njej populacijo držav članic. Slovenci na to ne bomo pristali. V letu 2023 moramo bodisi izstopili iz SZO ali pa pomagati zavrniti sprejetje take regulacije. Amen. 

Če vam je kaj mar, vas prosimo in pozivamo, da se udeležite ljudskega shoda 
»PRAVICA DO ŽIVLJENJA IN DO SVOBODE GOVORA« 
v Ljubljani 17. marca, 
na Trgu republike, pred 
parlamentom ob 14. uri. 

 

Organizator shoda: 
Civilno združenje za zaščito človekovih pravic 
https://www.facebook.com/clovekovepraviceslo/

Letak z vabilom na shod si lahko prenesete tukaj in ga preko spleta delite med znance in prijatelje ali pa enostavno delite to objavo.

Za prejemanje obvestil se prijavite na: OBVESTILA