Četrtek, 25. Apr. 2024

TEMELJ ZA PREŽIVETJE SLOVENSKEGA NARODA JE IZSTOP SLOVENIJE IZ SVETOVNE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE (SZO)


Prijava na ljudsko srečanje 18. februarja 2023

V soboto 18. februarja 2023, bo od 15. do 20. ure,
v kongresnem centru hotela
MONS v Ljubljani, potekalo srečanje na temo

IZSTOP SLOVENIJE IZ SVETOVNE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE (SZO).
(program si lahko ogledate spodaj)

Število udeležencev je omejeno, zato čim prej izpolnite prijavo za udeležbo.

Na vaš e-naslov boste prejeli potrditev, zato bodite pozorni, da vpišete pravilen naslov.
Vaš IP 3.12.108.236 bo zabeležen.



Drage Slovenke, Dragi Slovenci

Z začetkom koronskega cepljenja konec decembra 2020 se je v Sloveniji (in svetu) začela prikrita, večini Slovencev neopazna in neznana, a dejansko sistematična depopulacija našega (kakor tudi svetovnega) prebivalstva. Uradne statistike, ki beležijo zgolj splošno smrtnost, to potrjujejo. Zaradi masovnega koronskega cepljenja imamo danes drastičen padec rojstev in  drastičen porast števila mrtvorojenih otrok. V letu 2023 smo daleč nad ravnjo števila smrti v letih 2015–2019. Na voljo so nespodbitni dokazi, da je smrtnost tistega dela populacije, ki se je cepil, za okoli 15% večja kot pri populaciji, ki se ni cepila. Uradna medicina to boleče dejstvo prikriva tako, da prikriva cepitveni status umrlih in bolnih. 

Depopulacija poteka povsod po svetu, vodi pa jo predvsem marionetna "Svetovna zdravstvena organizacija", ki je v skoraj ekskluzivni lasti korporacijskega kapitala. Države so v izvajanje depopulacije prisiljene, ker jim drugače grozi finančni bankrot. Država, ki bi se uprla izvajanju sistematične depopulacije, bi ostala brez finančnih pomoči Svetovne banke, katere lastniki so lastniki svetovnih korporacij. Usoda planeta je danes že v rokah najbolj bogatih Zemljanov s področja kemofarmacije, bankirstva, špekulacijskih fondov, vojne industrije, agroindustrije itn. Politika je samo še izvajalka njihovih zahtev in pogubnih kapric. 

Svetovna zdravstvena organizacija (SZO) je iz svojih pravnih aktov zbrisala tiste določbe, ki ljudem v zdravstvenih rečeh zagotavljajo človeško integriteto, dostojanstvo in svobodo. Prav zdaj pa se po hitri poti pripravlja sprejem nove pogodbe, ki daje SZO neomejena pooblastila in jemlje državam podpisnicam možnost upiranja. 

Za vodstvo Svetovne zdravstvene organizacije smo ljudje le in samo odvečni biomaterial, ki ga je na planetu preveč in ga je potrebno drastično zmanjšati. V prvem valu depopulacije v koronski krizi je bil za sodelovanje še potreben vaš podpis pred cepljenjem, v drugem, ki se pripravlja v naslednjih letih, ne bo več potreben. V naslednjih medijsko zrežiranih epidemijah bo cepljenje obvezno. Tisti, ki se bodo uprli, bodo internirani v koronska taborišča za neposlušne. SZO si po novi pogodbi, o kateri se bo odločalo čez nekaj mesecev, pridobiva pooblastila, da v primeru "izrednih razmer" (ki jih razglasi po svoji volji in sama) pošlje v državo podpisnico, ki ne bi želela sodelovati pri izvajanju ukrepov na svojih tleh, mednarodno vojsko (novi Umprofor) s pooblastili za uporabo sile.

Edina pot, da se temu zločinskemu scenariju upremo, je, da nemudoma izstopimo iz Svetovne zdravstvene organizacije. Podpisovanje kakršnekoli pogodbe s Svetovno zdravstveno organizacijo bi bil akt veleizdaje – države, njene Ustave, zdrave pameti, znanosti in slovenskega naroda. Od samega začetka koronske krize Svetovna zdravstvena organizacija ne sledi več doktrine medicinske znanosti, temveč doktrino depopulacije s prepovedovanjem priznanih, preverjenih in poceni zdravil (npr. hidroksiklorokin, ivermektin) in s predpisovanjem zdravil, ki so strupena, a draga (npr. remdesivir). 

Celotni protokol zdravljenja kovida-19, ki ga je predpisala WHO, je bil tak, da je smrt od kovida lahko zadela maksimalno število ljudi: ko je kdo zbolel, ni smel do zdravnika oziroma je bil odslovljen z nasvetom, naj pije čajčke in počaka, da se simptomčki poležejo; ko je doma nazadnje obležal, pa so ga odpeljali v bolnico na intenzivni oddelek in ga priklopili na zdaj že zloglasni respirator. Z zgodnjim zdravljenjem bi lahko rešili mnogo življenj, pa jih nalašč niso. Tako bo tudi v bodoče, samo da je načrt sedaj še dosti bolj peklenski. Po načrtih Svetovne zdravstvene organizacije bosta razglašanje bolezni za pandemične ter določanje protokolov zdravljenja in zadevnega cepljenja v naslednjih letih povsem v njenih rokah.

Temu zločinskemu scenariju se je treba pravočasno upreti. Naši dedje so v drugi svetovni darovali življenja za svobodno Slovenijo, naši očetje so se borili leta 1991 za svobodno Slovenijo, mi pa ne bomo dovolili, da bi nekaj globalističnih pogoltnežev, ki želijo pridobiti popoln nadzor nad človeštvom, ga zredčiti in potem uživati v svojem zasebnem raju na "zelenem planetu", vključiti v svoj načrt tudi našo domovino!

Kako je mogoče, da so predstavniki ljudstva, ki ima po Ustavi v naši domovini oblast, tako odtujeni od realnosti, tako zasvojeni z globalistično propagando, da se sploh ne zavedajo, kaj se nam pripravlja – nam in tudi njim? 

Če je tako, jim torej moramo odpreti oči. Za referendume ni več časa, kolo zgodovine se vrti vse prehitro. Na našem ljudskem srečanju se bomo podrobneje poučili o tem, kaj nam grozi, in se dogovorili, kakšne možnosti in koraki nam še preostajajo, da rešimo sebe, da rešimo naš rod.

SE VIDIMO V HOTELU FOUR POINTS (MONS) NA LJUBLJANSKEM BRDU DNE 18. FEBRUARJA OB 15. URI. 

Srečko Šorli

LJUDSKO SREČANJE ZA IZSTOP SLOVENIJE IZ SVETOVNE ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE
HOTEL MONS FOUR POINTS 18 FEBRUAR 2023 od 15 – 20 URE
na zahodni obvoznici https://www.fourpointsljubljanamons.si/
Vstop je prost, pobiramo prostovoljne prispevke 

PROGRAM:

Srečko Šorli, pozdrav udeležencem
15.00 Anton Komat NOVA RENESANSA 
15.20 Pater Karel Gržan PREBUJENI IZ HIPNOTIČNEGA STANJA UMA 
15.40 Dr. Biserka Ilin NOVA POGODBA WHO – POT V MEDICINSKO TIRANIJO? 
16.00 Srečko Šorli IZSTOP SLOVENIJE IZ WHO JE TEMELJ NAŠEGA PREŽIVETJA
Moderator Srečko Šorli 
16.20 ODMOR IN DRUŽENJE
17.00 Mag. Sanela Štadler PFIZER JE UBIL MOJEGA OČETA 
17.20 Dr. Tomaž Makovec IATROGENA MEDICNA IN ODVAJANJE OD PSIHIATRIČNIH ZDRAVIL 
17.40 Dr. Živan Krevel RENESANSA MEDICINE BO VKLJUČEVALA DUHA 
18.00 ODMOR IN DRUŽENJE
18.30 Maja Zakotnik RAZVOJ PODATKOVNE BAZE NECEPLJENIH KRVODAJALCEV 
18.50 Gorazd Rejc POVEŽIMO SE V SKUPNO INFORMACIJSKO BAZO 
19.10 Mateja Žlogar DELO IN POVEZOVANJE NA TERENU
19.30 DRUŽENJE, IZMENJAVA TELEFONSKIH ŠTEVILK, GRUPIRANJE PO POKRAJINAH, USTANOVITEV DELOVNIH SKUPIN PO POKRAJINAH 
OB 20.00 ODHOD 
Moderator Robert Križanič

Oglejte si še:
Pasti v predlogu nove pogodbe SZO (WHO)
Christine Anderson o načrtih WHO
Grožnja svetovnega imperializma in SZO
SZO potiho in daleč od oči javnosti pripravlja svetovni državni udar