Ponedeljek, 27. Maj. 2024

Kronično pomanjkanje empatije (KPE) je s posebnimi treningi za poslovneže in politike, ki jih že desetletja vodi Svetovni ekonomski foruma (WEF) pridobljen sindrom, ki je temelj za svetovno depopulacijo.

Kronična pomanjkanje empatije je temelj za svetovno depopulacijo, oživitev empatije je preživetje

Kronično pomanjkanje empatije (KPE) je s posebnimi treningi za poslovneže in politike, ki jih že desetletja vodi Svetovni ekonomski foruma (WEF) pridobljen sindrom, ki je temelj za svetovno depopulacijo. Tipični predstavniki KPE so Klaus Schwab, Bill Gates, Anthony Fauci, Yuval Harari, Emanuel Marcon, Justin Trudeau, Ursula von der Leyen in še veliko drugih. Če gledate te ljudi, ko govorijo v javnosti, lahko vidite, da nimajo kančka človeške topline. Vsi ti ljudje so bili izobraženi za to, da bodo izvajali plan Združenih narodov do leta 2030, ki med drugim vključuje tudi svetovno depopulacijo. Plan Zdraženih narodov do 2030 ni plan narodov, to je plan lastnikov svetovne banke, Rockefeller fundacije, Bill&Melinda Gates fundacije in drugih svetovnih »dobrodelnih ustanov«. Svetovna elita se je odločila, da je ljudi na planetu preveč in je potrebno izpeljati sistematično depopulacijo svetovnega prebivalstva. Medicina je že 150 let v lasti Rockefellerjev, oni pišejo medicinske knjige, oni določajo, kaj se bo predavalo na medinskih fakultetah po celem svetu, oni so ustvarjalci te novodobne koronske medicine, kjer bolnik ne more več do zdravnika, kjer so prepovedana uveljavljena zdravila (hidroksiklorokin, ivermektin), objavljajo se znanstveni člani, da ta zdravila niso učinkovita, uvajajo se zdravila, ki so strupena (remdesivir). Elita se je odločila že pred 30 leti, da bo svetovno depopulacijo izpeljala preko zdravstvenega sistema. Da bi lahko ta plan realizirali, je bilo potrebno ustvariti psihološki tip ljudi, ki bodo depopulacijo izvajali. Ta psihološko tip so ljudje, ki imajo KPE sindrom.

Od druge svetovne vojne naprej je svetovni šolski sistem namenjen le razvoju razuma in logičnega mišljenja (IQ). Čustvena inteligenca (EQ) se pri otrocih v šolskem sistemu ne razvija, ker čustvena inteligenca je edina psihološka kvaliteta, ki preprečuje razvoj KPE sindroma. Ljudje, ki danes končajo fakulteto, doživljajo svet kot zverinjak, v katerem obstanejo samo najmočnejši. Življenje je za njih borba brez milosti. Obstoječi šolski sistem s svojo vizijo tekmovalnosti pospešuje nastajanje KPE sindroma, ki prinaša dve osebnostni značilnosti:

  • oseba se zmeraj počuti ogrožena od drugih
  • stalna ogroženost ustvarja kronično nezaupanje do sočloveka
  • oseba razvije kompleks večvrednosti, ki je kompenzacija za njegovo kronično pomanjkanje empatije
  • večvrednostni kompleks ustvarja lažno avtoriteto, da lahko odloča o življenju drugih ljudi.

Psihološki tip KPE ima zoženo doživljanje sveta do te mere, da če mu predstavimo vse znanstvene dokaze za to, da je masovno koronsko cepljenje povzročilo povečanje presežne umrljivosti, zmanjšano rodnost, drastično povzročilo naraščanje števila mrtvorojenih otrok, drastično povečanje raka, srčnih in drugih obolenj, tega KPE oseba ne more dojeti. Njene kognitivne sposobnosti so tako okrnjene, da ne more več akceptirati znanstvenih in statističnih dejstev. Njeno odzivanje na je sledeče:

  • ne odziva se na argumentirano znanstveno konfrontacijo (»modro molči«)
  • ali pa se odzove se z odgovorom, da gre pri teh podatkih »za teorijo zarote«.

Elita je preštudirala njihov plan uničenja človeške civilizacije v zadnjih detajlih. Planirajo, da bodo v naslednjih letih dosegli s psihičnim terorjem in laganjem preko medijev, da bo KPE sindromu podlegla večina populacije v neki državi. Tako bodo potem depopulacijo izpeljali na način, da bodo parlamenti v posameznih državah podlegli propagandi in bodo izglasovali, da je WHO (Svetovna zdravstvena organizacija) svetovna krovna organizacija, ki narekuje, kako se zaščiti javno zdravje. WHO bo sprožila nove lažne pandemije, in zakonsko prisilila celotno svetovno populacijo, da se mora cepiti vsaj dvakrat ne leto. Tako bo depopulacija tekla gladko in brez zapletov. Ko bo WHO prevzela svetovno oblast, bo vse intelektualce, ki se borijo za znanstveno vizijo sveta, za humanizem, za zdravo pamet, obtožila veleizdaje družbe in jih strpala v koronska taborišča.

Smo v prelomnem času, ko se bije bitka med »človekom« in »anti-človekom«. Klaus Schwab je »anti-človek«. Vizija WEF (Svetovni gospodarski forum) je konec človeštva, kjer je človek manifestacija Boga, božje Bitje. V viziji WEF Boga ni, bogovi so oni sami in oni bodo človeka spremenili v humanoidnega robota, ki bo njihov suženj. Te njihove duševne blodnje so rezultat sindroma KPE. Za večino Slovencev danes je vse to še zmeraj »znanstvena fantastika«, ne zmorejo dojeti, da bi lahko bil nekdo tako »hudoben«. Edino in samo prebuditev iz revare lažne človečnosti svetovnih filantropov nas lahko ohrani pri življenju kot posameznike in kot narod. 

WEF in WHO plani so natančno določeni. Do leta 2025 naj bi WHO prevzela oblast nad svetom in potem imajo plan prisilne depopulacije. V depopulaciji leta 2021 ste se morali podpisati, da sami prevzemate odgovornost za vaše zdravje, v planirani depopulaciji leta 2025 vaš podpis ne bo več potreben, ker bo depopulacija obvezna z zakonom. Kdor ne bo hotel sodelovati, bo zaprt v »koronski lager«. Na srečo božjo, imamo v Sloveniji veliko intelektualcev, ki bijejo plat zvona:

Dr. Biserka Ilin: Grožnja svetovnega imperializma in WHO, človek kot biomasa kapitala: https://www.bitchute.com/video/gH8J33h2Z9vv/
Dr. Biseka Ilin iz konference v Budimpešti: https://www.bitchute.com/video/mWgxV9v51Kyg/
Dr. Tomaž Mastnak: Na robu znanega: Velika slika svetovnega dogajanja, Kapital
1 del https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=lmMQ4DP0My4
2 del https://www.youtube.com/watch?v=4NeKDII3eXw
3 del https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=ZFQFMfmOyVk
4 del https://www.youtube.com/watch?v=I7Ig43lvkwo
Anton Komat, pater Katel Gržan, Anti-Davos konferenca: https://www.bitchute.com/video/i1tyyTfiou2e/

Človeštvo se je znašlo v situaciji, ko jim par bajno bogatih psihopatov pripravlja nov družbeni red, kjer bo človeku odvzeta pravica »biti človek«. WHO pripravlja nov statut, kjer ne bo več mesta za »človekove pravice« https://www.bitchute.com/video/bB2wEn6iLSOq/. Za WHO ljudje nimamo nobenih pravic, ker smo le »biomasa«, ki jo je preveč na tem planetu in jo je treba zmanjšati. Dr. Andraž Teršek jasno pove zakaj NE glede sporazuma z WHO https://www.iusinfo.si/medijsko-sredisce/kolumne/296107

Sramotno je, da smo Slovenci sploh še v WHO, morali bi se izpisati že leta 2020, ko je bilo jasno, da je »pandemija« vzdrževana z lažnim testiranjem in medijskim zastraševanjem. Slovenska politika zaenkrat poslušno sledi WEF in WHO in ne odgovarja na nobeno vprašanje v zvezi z uspešnostjo koronskih cepiv. O tem se v Sloveniji ne sme govoriti, to je tabu tema: https://www.bitchute.com/video/th9axkuv1fD8/. Da cepiva rešujejo življenja, je glavni atribut WHO, ki pa do sedaj ni bil nikoli dokazan in tudi nikoli ne bo dokazan. Znanstveno je neizpodbitno dokazano nasprotno: cepiva povečujejo bolezen in smrt. Saj to je njihov glavni namen. V letih 2021in 2022, po izpeljavi masovnega koronskega cepljenja, se je v Nemčiji povečano število »nenadne smrti brez vzroka« za več kot 400% https://afdbundestag.de/wp-content/uploads/2022/12/Daten-Impffolgen.pdf (podobno je povsod po svetu, kjer je procent precepljenosti večji, je število smrti brez vzroka večje). Po podatkih VAERS je vzrok smrti zaradi cepiv pri koronskih cepivih v letih 2021 in 2022 za 40 x večji kot zaradi vseh drugih cepiv https://openvaers.com/covid-data/mortality. Samo ljudje z KPE sindromom ne uspejo dojeti, da so ti podatki direkten dokaz za uničujoče delovanje koronskih cepiv in da drugih dokazov, da bi lahko trdili, da gre za sistematično depopulacijo, ne rabimo. 


WHO planira, da bodo v roku 2 let podpisani vsi »sporazumi«, da se lahko začne »prisilna depopulacija«. Če bomo Slovenci uspeli to preprečiti, ostaja odprto vprašanje. Danes nimamo v parlamentu niti enega poslanca, ki bi postavil vprašanje: »Hočemo dokaze o učinkovitosti koronskih cepiv: https://triglavmedia.si/mnenja/komentarji/246-poslansko-vprasanje. Kazenske ovadbe ljudi, ki so izvajali koronsko cepljenje so v predalih, za ustavno sodišče je vse v skladu z ustavo, SAZU »modro« molči, torej vemo, s strani oblasti pomoči ne bo. Demokracija v Sloveniji je samo še igrica globalizma, v parlamentu lahko sedijo očitno samo tisti ljudje, ki so »na pravi liniji«, se pravi na liniji globalizma. Zato nikoli več ne grem na volitve. Edina možnost razvoja Slovenske družbe so neposredne volitve poslanskih kandidatov mimo političnih strank. Rabimo a-politični parlament, kjer bodo sedeli svobodni ljudje. Danes politične stranke povedo poslancem kaj lahko in kaj ne smejo do zadnje podrobnosti. Politika je mrtva ne samo pri nas v Sloveniji, politika je mrtva povsod po svetu, kjer vlada WEF. Politika je popolnoma podrejena WEF in je odvisna od posojil. Brez denarja WEF nobena država ne zmore živeti, in tako je politika pristala na igro WEF in WHO. 
Na igro WEF in WHO pa nismo pristali prebujeni iz koronske prevare, ki vemo, kaj se v resnici dogaja in pripravlja: https://triglavmedia.si/trgovina/knjige/prebujeni/
Mislim, da je bivši direktor razvoja za cepiva pri Pfizerju Dr. Michael Yeaden zadel na glavico žebljička: https://www.brighteon.com/b1e5b33a-dcff-455e-bb33-230df0c49e0a

Globalistični psihopati imajo jasen plan: človeštva do leta 2030 ne bo več. Njihov plan se je začel že pred desetletji, že desetletja imamo v Sloveniji in povsod po svetu vsako leto več bolezni, vsako leti večjo porabo zdravil, zadnja leta drastično porabo zdravil za blažitev duševnih težav. Državni stroški za zdravstvo se dvigujejo v zvezde, uničuje se lokalna ekonomija, uničuje se javno zdravje. Vse to je skrbno planirano s strani globalistov, ki so odločeni: »populacijo bomo zdesetkali, preostale bomo spremenili v bio-robote, ki bodo vodeni preko umetne inteligence«. Njihov načrt bodo predstavili kot medijski spektakel naslednje pandemije, ker bo cepljenje obvezno. Depopulacija se bo izvajala pod krinko »reševanja življenj« za vsako ceno. Podobno kot leta 2021 samo dosti bolj učinkovito https://www.bitchute.com/video/YZ9tKpDU8F9s/. Zagnali bodo medijsko kampanjo, da judje množično umirajo zaradi opičjih koz ali si bodi izmislili kaj podobnega z edinim namenom obveznega in morebiti tudi prisilnega cepljenja. Ljudi bodo spremenili v živali, v biomaso. Takrat oporečnikov »koronskega medicinskega dogmatizma« ne bo več. Mi bomo že v »koronskih lagerjih«, tako da bo »uradna medicina« vsakodnevno spodbujala ljudi naj se cepijo, da je na koncu tunela »luč«. Že danes vemo, da »koronski tunel nima izhoda«. Voziš se v temi v zaključenem krogu, nabiraš »pomrtvitvene odmerke«, dokler ne zboliš in umreš. Ko umreš, uradna medicina takoj »pozabi« tvoj cepilni status. Nihče ne ve, si bil ali nisi bil cepljen. Tako se prikriva depopulacija. Dokler si živ, medicina točno ve, kolikokrat si bil cepljen. Zdravstveni delavci te pokličejo domov in ti povedo, da še nisi prejel »pomrtvitvenega« odmerka. Ko umreš, ima potem medicina popolno amnezijo o tvojem cepilnem statusu. To je nivo duha v medicini danes. Največja škoda javnega zdravja, ki je bila kadarkoli povzročena z nekim zdravilom, se javnosti prikriva, »najprej ne škodi« (primum non nocere), je danes mrtva beseda https://zenodo.org/record/7463825. Veliko zdravnikov doživlja notranji odpor do situacije v katero so postavljeni. Nimajo pa izbire: ali igrajo to podlo igro WHO ali ostanejo brez službe. Zato so zdravniki tisti, ki so najbolj potrebni tople besede in človeške topline, kajti njim je bila empatija do pacientov v tej »novi normalnosti« prepovedana. Prvič v zgodovini človeške civilizacije se je zgodilo, da bolnik ni mogel do zdravnika. 

Živimo v času prelomne krize, ko je človeštvo na preizkušnji »biti ali ne biti«. Ljudstvo smo ostali sami, oblast ne bo na naši strani (vsaj zaenkrat ne, zgleda), zdravniki ne bodo na naši strani, oni so žrtve dolgo načrtovane zarote proti človeštvu. Življenje in človeško dostojanstvo si bomo morali izboriti sami. Če bomo povezani in enotni, nam bo uspelo. Če bomo imeli empatijo za zaslepljene in prevarane, ki je naša najboljša pomoč za njihovo ozdravitev, potem je življenje na naši strani.

 

Srečko Šorli, fizik 
https://orcid.org/0000-0001-6711-4844