Nedelja, 16. Jun. 2024

LaVerita

Proti bivšemu italijanskemu ministru za zdravje, Robertu Speranza, je bila vložena obtožba zaradi umora, ker naj bi prikrival smrtne primere in resne stranske učinke "cepljenja" proti COVID-19.

Po mnenju vlagateljev obtožbe, naj bi Speranza že od začetka cepljenja vedel, da cepiva povzročajo smrtne primere in naj bi ukazal lokalnim zdravstvenim oblastem, naj prikrivajo smrtne primere in resne stranske učinke, da bi italijanskim državljanom zagotovil lažno varnost in ne bi ogrozil kampanje cepljenja.

O teh resnih obtožbah so poročali italijanski (LaVerita - slika zgoraj, Il Giornale D'Italia) in nemški mediji, seveda osrednji mediji o tem molčijo.

Po navedbah teh medijev rimsko okrožno tožilstvo preiskuje Roberta Speranzo, nekdanjega italijanskega ministra za zdravje, med časom ukrepov za zajezitev COVID-19. Bil je odgovoren za kampanjo cepljenja. Preiskave so posledica pritožb v zvezi s e-poštnimi sporočili AIFA italijanske agencije za zdravila. Tudi nekdanji direktor AIFA, Nicola Magrini, je pod preiskavo.

Objava teh internih e-poštnih sporočil je razkrila, da so bili že od začetka seznanjeni z nevarnostmi cepljenja proti COVID-19. Obtožba je, da sta odgovorni minister in vodja agencije za zdravila zavestno izpostavila italijansko prebivalstvo temu tveganju.

Spodbujali so Italijane k cepljenju. Cepivo je bilo celo obvezno za določene poklicne skupine. Posledično so se pojavili številni stranski učinki, vključno s smrtnimi primeri. Preiskava bi naj potekala zaradi umora, hude telesne poškodbe in drugih obtožb, ker naj bi Speranza in Magrini naročila lokalnim zdravstvenim oblastem, naj prikrivajo smrtne primere in resne stranske učinke, ki so se pojavili takoj po začetku cepljenja, da ne bi ogrozili kampanje cepljenja.

Odgovornemu ministru in vodji AIFA zdaj grozi, da bosta morala odgovarjati za svoja dejanja. Glede na pritožbe policijskih sindikatov, finančne policije ter zasebne organizacije "Poslušajte me", ki zastopa 4.200 ljudi, ki so bili v Italiji poškodovani zaradi cepiv, so bili policisti in učitelji podvrženi obveznemu cepljenju proti COVID-19.

Nekdanji minister za zdravje Roberto Speranza je s ponosom objavil statistiko o cepljenju v Italiji. "Dosegli smo izjemno pomemben odstotek cepljenih ljudi v Italiji, 89,41%. Trenutno je necepljenih le malo več kot 10% prebivalstva."

No, danes je Roberto Speranza obtožen zaradi domnevnih laži o cepivih. Med obtožbami, ki se mu jih očita, so ideološke laži in umor. Nekdanji minister Roberto Speranza in Nicola Magrini, nekdanji generalni direktor AIFA, sta oba vpisana v preiskovalne evidence rimskega tožilstva.

Tudi filipinska hiša predstavnikov je nedavno glasovala za izvedbo preiskave porasta nepojasnjenih smrti z več kot 260.000 primerov leta 2021 in približno 67.000 primerov leta 2022.

Informacije o škodljivosti in posledicah korona "cepiv" počasi pronicajo v javnost, kljub informacijski blokadi osrednjih medijev.