Nedelja, 16. Jun. 2024

Konec aprila potekata evropski (od 21. do 27. aprila 2024) in svetovni teden cepljenja (od 24. do 30. aprila 2024). Obeleževanje pomeni priložnost za povečanje ozaveščenosti o pomenu cepljenja in poudarjanje pomembnosti tega preventivnega ukrepa, ki dokazano rešuje življenja.

Da cepiva rešujejo življenja je splošno znana mantra, ki jo nenehno in nekritično ponavljajo v vseh osrednjih medijih.

Kljub vsem nasprotnim dokazom, še posebej po zadnjih letih "cepljenja" z mRNA "cepivi" proti koroni, ki so za sabo pustila nepregledno število ljudi z zdravstvenimi posledicami in ogromno izgubljenih življenj, to še vedno mirno zatrjujejo.

Ampak, od vas ne pričakujemo, da nam slepo zaupate, kot so to zahtevali promotorji "cepljenja" proti koroni. O cepljenju si ustvarite svoje mnenje sami. Posredujemo vam informacije, ki jih v osrednjih medijih ne boste našli.

Oglejte si najprej kratek video "Kaj je v resnici v cepivih" z Dr. Loretto Bolgan, doktorico farmacevtskih znanosti.


Za podroben pregled kakšni so lahko stranski učinki cepiv pa preberite brošuro, ki jo je pripravila Radmila Čučak, univ. dipl. ekon, z naslovom NEVARNOSTI CEPIV ZA OTROKE (<kliknite in si jo prenesite).


Kaj vse so našli v cepivih pa boste videli v posnetku pogovora z Dr. Stefanom Montanarijem, ki ga je junija 2020 posnel Aljoša Rojac. Video, resnično vreden ogleda, če si želite ustvariti svoje mnenje o cepljenju in cepivih!
Dr. Montanari (več kot 120 člankov na Pubmed) je raziskoval prisotnost kontaminantov v cepivih. Rezultati njegovih raziskav kažejo prisotnost mikro- in nano- delcev, sestavljenih iz anorganskih elementov, v vzorcih cepiv, ki niso navedeni med sestavinami cepiv in katerih neupravičeno prisotnost proizvajalci zanikajo ali ignorirajo. Po njegovem mnenju ti delci povzročajo celo vrsto bolezni, ki so v velikem porastu v zadnjih letih, od avtizma naprej... Njegovi posnetki na Youtubu, ki govorijo o onesnaženju cepiv z nanodelci, so bili cenzurirani in odstranjeni.


Glede na to, da farmacija načrtuje razvoj mRNA "cepiv" tudi za druge bolezni, celo take, še neobstoječe, pa nikakor ne smete spregledati posnetka razlage Dr. Sucharit Bhakdi-ja o tem kako delujejo mRNA "cepiva" in zakaj se jih morate na daleč izogniti. Če imate dobre živce in želodec si oglejte še posnetek govora Dr. Peter McCullough-a v EU parlamentu o škodljivosti Cov-19 "cepiv" in SZO in posnetek predavanja dr. David Martin-a, ameriškega strokovnjaka za patente, v EU parlamentu o izvoru "novega" korona virusa.


In na koncu, kot zanimivost, še mnenje Mahatma Ghandi-ja o cepljenju:
Cepljenje je barbarska praksa in ena najbolj smrtonosnih zmot, ki krožijo v našem času, ki je ni mogoče najti niti med tako imenovanimi divjimi rasami sveta. Njegovi podporniki niso zadovoljni samo s tem, da se ga poslužujejo tisti, ki nimajo nič proti temu, ampak poskušajo z njegovo uvedbo s pomočjo kazenskih zakonov in strogih kazni vsiljevati vsem ljudem enako.