Ponedeljek, 27. Maj. 2024

Spoštovani.

Zakaj Ministrstvo za zdravje in NIJZ ne izrišeta diagramov presežne smrtnosti in omogočita vpogled državljanom v podatke? Enako tudi za druge države v odvisnosti od odstotka cepljenih. Zakaj ne uporabljate znanstvenih metod?

https://www.bitchute.com/video/CWNvMw79UycJ/

Zakaj raziskovalni novinarji molčijo? Ali se samocenzurirajo ali jih medijske hiše cenzurirajo?
V čigavem imenu, za koga? Ali vsem tem ni mar naših državljanov in objektivnega obveščanja?
Posledice so hude, več bolnih, več mrtvih!
Krivci znani: vsi ki propagirajo cepljenje!
Nehajte cepit!

Govori se med ljudmi, slab glas se širi… zato kandidatov za cepljenje, upam, da bo čim manj.
Med sosedi-vsi primeri po cepljenju: ta je dobil ta hitro sladkorno pri 40-tih, cepljen 3x, drugi hitrega raka, tretji infarkt, sicer zdrav, četrti…..
 
2021 sem prebolel v par dneh kovid brez težav (šel sem na analizo v Synlab, tudi za D, da vidim če dovolj in ne preveč jemljem – 50-60 enot je bil rezultat), ker sem prej krepil imunski sistem: D3, C, cink in še kaj pa fizična aktivnost…
Uporabljal sem razkuževanje sluznic grla in nosu, tudi z inhalacijami eteričnih olj, pa raztopino sode bikarbone in kuhinjske soli, ipd. Vse to je že dolgo znano za respiratorne bolezni, od naši babic naprej.
Dnevnik mi je decembra 2020 objavil pismo o tem (sem pač kemik), žal ni bilo odgovora.
https://www.dnevnik.si/1042945910

Ministrstvo in NIJZ pa te preventive in kurative ali ne pozna ali pa zavestno ne priporoča ljudem, da bi jih čimveč zbolelo…
Zakaj nam ne razložite, zakaj niso uporabili oslabljenega virusa kot pri ošpicah? NIJZ podatek pove, da je imunost proti ošpicam čez 97% po dveh cepljenjih. Pri kovid cepljenju imunosti NI! In zato s povečevanjem cepljenja nikoli ne boste dosegli čredne imunosti kot pri ošpicah. Zato nehajte cepiti! Ker cepljeni zbolevajo, ima virus lepe priložnosti za mutacije, kar se dogaja. Pri ošpicah, ki je tudi virusna, pa ne.

Zakaj ima cepivo zgolj navodilo preko mRNA za S-beljakovino, ki usmeri imunski sistem samo na to beljakovino in ne na celoten virus?
Zakaj v svetu poročajo o slabljenju imunskega sistema, po vsakem cepljenju bolj!
Zakaj ni dialoga več strokovnih mnenj? Česa se uradni strokovnjaki bojijo.

mag. Tomaž Ogrin