Nedelja, 16. Jun. 2024

Pred kratkim je izšla nova knjiga Srečka Šorlija, z naslovom Čudovita fizika prebujenega opazovalca v Slovenščini in v Italijanščini pod naslovom Oltre la fisica di Einstein.

Šorli je neusmiljen kritik znanstvenega šarlatanstva preoblečenega v akademsko odličnost, katere navadni smrtniki naj ne bi razumeli. Knjiga je kažipot v svetlo prihodnost, ki nam jo zagotavlja zdrava kmečka pamet preprostega človeka. Današnji globalistično indoktrinirani intelektualci so glavni nosilci propada človeške družbe, tragično pa je, da v njihovi intelektualni narcisoidnosti mislijo, da so nosilci družbenega razvoja. Preživetje Slovencev je v rokah formalno neizobraženih ljudi, ki jim dela zdrava pamet.

Da bi lahko svet spremenili na bolje, ga je potrebno videti z očmi duše. Tudi v fiziki je tako. Znanstveni pozitivizem dvajsetega stoletja je iz fizike izvzel vse, kar ni merljivo. Po drugi strani pa si za vse pojave, ki jih ne zna razložiti, izmišljuje psevdoznanstvene teorije, kot so na primer teorija Velikega poka, ukrivljenost prostora kot nosilec gravitacije, obstoj temne snovi in obstoj Higgsovega bozona. 100 let fizike črnih lukenj je »znanstvena fantastika«, ki nima stika z realnim svetom. Nobelova nagrada za fiziko leta 2020 je bila podeljena za odkritje, ki ne obstaja, gravitacijske singularnosti v središču črnih lukenj so psevdoznanost.

Knjigo lahko naročite na tem naslovu: https://ko-fi.com/s/36c17045f7