Sreda, 24. Apr. 2024

Pretekli dve leti plandemije sta v celoti razgalili odtujenost oblasti od državljanov in problem strankokracije, kjer ni prostora za glas ljudstva in demokracijo. Poslanci in parlament, ki bi naj zastopali interese državljanov, so orodje političnih strank, ki uveljavljajo predvsem svoje interese.

Dobri dve leti smo čakali na poslanca, ki bo v parlamentu spregovoril o tem kar se dogaja mimo volje ljudstva, zgolj v interesu farmacevtskih korporacij in globalne agende WEF, pa ga ni bilo, niti med t.i. opozicijo. Dve leti smo morali prenašati korona diktaturo v imenu zdravja, dva meseca pred volitvami v DZ, pa so nesmiselne, škodljive "protikoronske" ukrepe kar naenkrat sprotili ali ukinili. Stranke, ki so to korona diktaturo podpirale, se reorganizirajo, preoblačijo in skrivajo za nova imena. Zato tega na volitvah nikar ne pozabite!

Svoj glas zaupajte nestrankarski Ljudski listi, ki bo prvič v zgodovini Slovenije uporabila možnost zapisano v Zakonu o volitvah v Državni zbor (ZVDZ), da kandidate na volitvah predlagamo neposredno volivci. Z namenom, da ustvarimo drugačno Slovenijo, ki bo prijazna tako nam, kot tudi našim otrokom, se gibanje Zdrava družba podaja na volitve z nestrankarsko LJUDSKO LISTO.

Ljudska lista je najbolj demokratična oblika civilno-družbenega organiziranja volivk in volivcev za nastop na volitvah. Ključni pogoj v proceduri za sodelovanje Ljudske liste na volitvah je v zakonodaji postavljen nesorazmerno visoko. V vsaki volilni enoti moramo volivke in volivci zbrati kar 1.000 overjenih podpisov podpore Ljudski listi. Zbiranje overjenih podpisov se je začelo 14. februarja in se je zaključiilo z izjemnim rezultatom, saj je svoj podpis podpore oddalo več kot 12.000 volivcev. Zato so volitve 24 aprila čas, ko se morate odločiti ali še vedno zaupate tistim, ki so dve leti molče ali glasno podpirali diktaturo v imenu zdravja ali pa boste dali priložnost tistim, ki se zavzemajo za to, da se oblast dejansko vrne ljudstvu.

Čas je, da poskrbimo za boljšo prihodnost tako nas, kot naših otrok!