Nedelja, 16. Jun. 2024

Zamujen rok za predložitev sprememb mednarodnega zdravstvenega pravilnika je priložnost za zaustavitev diktature svetovne zdravstvene organizacije (SZO)

11. marca je minilo natanko štiri leta od dneva, ko je generalni sekretar WHO razglasil, da je covid-19 pandemija. Štiri leta in še vedno nam lažejo. Kako vemo?

Tisoče strokovnjakov, znanstvenikov, zdravnikov, pravnikov, prostovoljcev po vsem svetu je v zadnjih nekaj letih opravilo izjemno požrtvovalno delo, zaradi katerega so bili diskreditirani, zasmehovani in kaznovani. A danes je vsa resnica o kovidu in genskih cepivih znana. Ni več prostora za 'teorije zarote'. Vendar se o vsem tem v uradnih medijih ne sme govoriti, v upanju da bodo ljudje kmalu pozabili.

Nikoli ne smemo pozabiti, da se je 11.3.2020 začel odkriti pohod globalitarne ureditve in največja propagandna kampanja vseh časov, katere namen je bil ljudi prestrašiti in jim prodati rešitev - rešitev za globalitariste in ne za ljudi.

Zdaj imamo priložnost, da našim odločevalcem jasno in glasno, predvsem pa množično, sporočimo, da ne bomo tolerirali diktata, laži in sprenevedanja Svetovne zdravstvene organizacije, njenih kapitalskih gospodarjev in njenih birokratskih valptov!

Več na https://odgovoren-za-zdravje.si/2024/03/12/zamujen-rok-za-predlozitev-sprememb-mednarodnega-zdravstvenega-pravilnika/

Ekipa OZZ

 

Financiranje SZO