Petek, 12. Jul. 2024

Vabljeni na dogodek, ki bo potekal 20. maja od 15. do 18. ure na Prešernovem trgu v Ljubljani.

Epicenter tega dogodka bo v Lizboni na Portugalskem. Ljudje bodo tja prihajali z vsega sveta, po celem svetu pa bodo organizirani tudi dogodki. Ta konec tedna se v Lizboni sestajajo Bilderbergi, na drugi lokaciji pa WHO. Ti dve organizaciji sta povezani z globalizmom, agendo 2030 in prizadevanjem za eno svetovno vlado.

Ne prosimo več, da bi nas slišali. To smo poskusili, pa ni šlo! Združimo se proti našemu skupnemu sovražniku!

Kot rečeno dogodki bodo potekali po celem svetu. Naš skupni cilj je, da globalistom pokažemo jasno sporočilo: “ VELIKO nas je, PRIPRAVLJENI SMO in ENOTI!”

V zadnjih treh letih smo lahko videli, da so nas naši “oblastniki” za interese tuje politike in tujih korporacij pripravljeni dobesedno žrtvovati, nam vzeti svobodo, maltretirati naše otroke, prisiliti ljudi v medicinske eksperimente, uničiti mala podjetja. In kot trenutno kaže, ne bo jim problem niti to, da nas peljejo v vojno, s katero nočemo imeti nič. Žal se agenda pelje naprej. Pripravljajo se razne pogodbe, digitalizacija denarja, 15 minutna mesta, vojna se bo po vsej verjetnosti preselila še na Kitajsko oziroma Tajvan… tega je res veliko. Preveč za samo eden dogodek oziroma shod.

Prav tako ni še nihče odgovarjal za posledice, ki jih otroci trpijo po lockdownih, testiranjih, povzročenemu strahu. Predvsem pa zaradi tega, ker so jim prepovedali biti otrok! Nihče ni odgovarjal zaradi nabave mask, respiratorjev, ki zdaj nabirajo prah v kleteh bolnic,.. Nihče ni odgovarjal zato, da je moralo veliko malih podjetnikov zapreti svojo dejavnost. Nihče ni odgovarjal za kršenje delavskih pravic in pravice do zdravstvenega varstva po ustavi RS. Pri nas nihče ne odgovarja za nič!

Na shodu se bomo na kratko spomnili preteklosti, predvsem pa se bomo poglobili v sedanjost in prihodnost. Poizkusili bomo izvedeti kje smo trenutno glede določenih perečih tem, kaj nam še pripravljajo in kam kot družba plujemo. Tudi v geopolitičnem smislu, kar je za nas izjemno pomembno. Glede na to, da smo kot družba “zaspali” se bojimo, da nas bodo dogodki prehiteli. Zato je zdaj res skrajni čas, da se ponovno preštejemo. To ni protest, ampak dogodek od katerega bi morali vsi nekaj odnesti. Vsaj namen je tak. Res si želimo, da bi pri tem bili uspešni! Vabimo vas v soboto 20.5.2023 ob 15h uri na Prešernov trg.
VABLJENI VSI!!!

Povzeto po Facebook objavi dogodka Svetovni dogodek - WE ARE READY