Nedelja, 16. Jun. 2024

Zahteva za zaustavitev uporabe mRNA cepiv temelji na rezultatih kliničnih raziskav, članek ima 293 referenc. Med avtorji je tudi svetovno priznani zdravnik Dr. Peter A. McCullough, ki ima 640 objav na PubMed. Za primerjavo, Dr. Bojana Beovič jih ima 66.

Tukaj je prevod povzetka njihovega članka

Naše razumevanje cepljenja proti COVID-19 ter njegovega vpliva na zdravje in umrljivost se je od prvih uvedb cepiva precej razvilo. Objavljena poročila iz prvotnih randomiziranih preskušanj faze 3 so zaključila, da lahko cepiva z mRNA COVID-19 močno zmanjšajo simptome COVID-19. V vmesnem času so se pokazale težave z metodami, izvedbo in poročanjem o teh ključnih preskušanjih. Ponovna analiza podatkov preskušanja družbe Pfizer je pokazala statistično pomembno povečanje resnih neželenih dogodkov (SAE) v skupini s cepivom. Po izdaji dovoljenja za uporabo v nujnih primerih (EUA) so bili ugotovljeni številni stranski učinki, vključno s smrtjo, rakom, srčnimi dogodki ter različnimi avtoimunskimi, hematološkimi, reproduktivnimi in nevrološkimi motnjami. Poleg tega ti izdelki niso bili nikoli ustrezno varnostno in toksikološko testirani v skladu s predhodno uveljavljenimi znanstvenimi standardi. V tem opisnem pregledu so med drugimi pomembnejšimi temami obravnavane objavljene analize resne škode za ljudi, vprašanja nadzora kakovosti in nečistoče, povezane s postopki, mehanizmi, na katerih temeljijo neželeni učinki, imunološka podlaga za neučinkovitost cepiva in trendi umrljivosti na podlagi podatkov iz registracijskih preskušanj. Neravnovesje med tveganji in koristmi, ki ga utemeljujejo dosedanji dokazi, odsvetuje nadaljnje poživitvene injekcije in predlaga, da se injekcije mRNA vsaj umaknejo iz programa cepljenja otrok, dokler se ne izvedejo ustrezne varnostne in toksikološke študije. Odobritev cepiv COVID-19 mRNA s strani zvezne agencije za splošno pokritje celotne populacije ni imela podlage v pošteni oceni vseh ustreznih registracijskih podatkov in sorazmernem upoštevanju tveganj v primerjavi s koristmi. Glede na obsežne, dobro dokumentirane neželene učinke in nesprejemljivo visoko razmerje med škodo in koristjo pozivamo vlade, naj podprejo globalni moratorij na izdelke z modificirano mRNA, dokler se ne odgovori na vsa pomembna vprašanja v zvezi z vzročnostjo, preostalo DNK in nenormalno proizvodnjo beljakovin.

Celoten članek lahko preberete na tej povezavi ali spodaj.

Nadaljevanje cepljenja v Sloveniji bi pomenilo skrajno neodgovorno dejanje, ki bi imelo za posledico nadaljevanje uničevanja zdravja naših ljudi. Če bi medicinska stroka v Sloveniji bila resnično strokovna, bi koronsko cepljenje zaustavili že spomladi 2021: https://www.dnevnik.si/1042956964

Do danes nimamo od NIJZ poročila o rezultatih koronskega cepljenja in ga ne najverjetneje nikoli ne bomo dobili.

Preberite še povezan članek Uveljavite globalni moratorij

Nimate pdf vtičnik, lahko pa prenesete pdf datoteko.

Srečko Šorli, raziskovalec, suverenist, antiglobalist
https://www.webofscience.com/wos/author/record/ABH-6270-2020