Petek, 12. Jul. 2024

Vrhunska zdravnica je javnost opozorila, da so v laboratorijih za biološko orožje ptičjo gripo modificirali, da bi se virus lažje prenesel na ljudi. Dr. Kelly Victory, vodilna zdravnica in specialistka urgentne medicine, je dejala, da so njene študije prinesle tako jasne dokaze, da lahko "jamči", da je bila ptičja gripa "manipulirana v laboratoriju".

V novem intervjuju na podkastu "Redacted" Dr. Victory pojasnjuje, da se ptičja gripa ne more prenašati s človeka na človeka. Opozarja tudi, da so znanstveniki "manipulirali" z virusom s pomočjo raziskav pridobivanja funkcij v bioloških laboratorijih.

Ta manipulacija virusa s pridobitvijo funkcij bi v tem zadnjem izbruhu povzročila "povečan prenos s človeka na človeka", pravi dr. Victory.

Dr. Victory pojasnjuje:

"Vemo, da številni znanstveni laboratoriji v Združenih državah, ne le na Kitajskem, izvajajo raziskave prav na tem virusu, ptičji gripi, da bi izboljšali njegovo delovanje.
"Z drugimi besedami, v laboratoriju so patogen - v tem primeru virus, bakterijo ali glivo - manipulirali tako, da je med drugim postal močnejši, bolj prenosljiv, odpornejši na zdravljenje in se lahko širi med ljudmi.
"To počnejo."
"To počnejo s tem virusom že več let."

Victory je dodala, da obstajajo dokazi, da je izbruh bolezni nastal v laboratoriju.

"Zdaj imamo dokaze, da so pri nedavnih izbruhih, ki smo jih doslej opazili pri teh kmetijskih delavcih, ljudeh v neposrednem stiku z okuženimi živalmi, vendar so okuženi z različico virusa H5N1, ki je značilna za različico, s katero delajo v teh laboratorijih."

Čeprav je pridobivanje funkcije v Ameriki nezakonito, je zdravnica opozorila, da sta univerza Wisconsin v Madisonu in laboratorij USDA v Georgii izvajala nevarne raziskave.

Pojasnila je tudi, da naravna ptičja gripa ne prizadene ljudi.

Dr. Victory je pojasnila, da veliko število prenosov s človeka na človeka služi kot dokaz laboratorijskega izvora.

"Če torej v tem zadnjem izbruhu vidimo velik prenos s človeka na človeka, sem lahko precej prepričana, da je laboratorijskega izvora," je dejala.

Zgodovinsko gledano se ptičja gripa ne prenaša zlahka s človeka na človeka, doktorica Kelly Victory pa je prepričana, da se to lahko spremeni le, če je bila prirejena v laboratoriju.

Dr. Victory se je dotaknila tudi komentarjev nekdanjega direktorja ameriškega Centra za nadzor in preprečevanje bolezni (CDC) Roberta Redfielda.

Lani je Redfield opozoril, da bi lahko ptičjo gripo uporabili kot naslednje biološko orožje proti prebivalstvu.

"To bo virus ptičje gripe, ki bo izdelan tako, da se bo lahko prenašal s človeka na človeka, podobno kot Covid," je dejal Redfield.

Študija je pokazala, da je nedavni izbruh ptičje gripe mogoče povezati z biološkimi laboratoriji. Objavljena študija ima naslov "Proksimalni izvor epidemične visoko patogene aviarne influence H5N1 Clade 2.3.4.4b in širjenje s selitvenimi vodnimi pticami. "Na študijo je opozoril svetovno znani ameriški kardiolog Dr. Peter McCullough.

Izvor ptičje gripe

V objavi na omrežju X, v katerem je podrobno opisal ugotovitve študije, je McCullough poudaril, da "objavljeni dokazi kažejo, da je [sedanji] izbruh nastal v laboratoriju". "Zgornje okoliščine so nas pripeljale do vprašanja, ali je mogoče, da HPAI H5N1-Klade 2.3.4.4b ni nastal v naravi, temveč s serijskim prehodom ali drugimi raziskavami pridobivanja funkcij (GOF) v laboratoriju," je zapisal McCullough.

"Do sedaj najdeni dokazi kažejo, da je temu res tako - zlasti v centrih Nacionalnega laboratorija ZDA in Jugovzhodnega laboratorija za raziskave perutnine (SEPRL) v Atenah v ameriški zvezni državi Georgia."

Novica prihaja v času naraščajoče zaskrbljenosti, da bi raziskave pridobivanja funkcij lahko sprožile novo pandemijo.

Kot je poročal Slay News, milijarder Bill Gates financira nevarne raziskave o pridobivanju funkcij, katerih cilj je ustvariti veliko bolj smrtonosne in nalezljive seve ptičje gripe, ki se lahko hitro širijo med ljudmi in živino.

Tudi organizacija soustanovitelja Microsofta, fundacija Bill & Melinda Gates, sodeluje pri raziskavah z administracijo demokratskega predsednika Joeja Bidena. Sodelovanje z ameriškimi zveznimi oblastmi pomeni, da poskuse sofinancirajo ameriški davkoplačevalci. Bidenova administracija sicer trdi, da te nevarne raziskave potekajo zaradi razvoja cepiv z mRNA proti ptičji gripi, da bi se pripravili na morebitno pandemijo.

Raziskovalci vztrajajo, da bo manipuliranje z virusom ptičje gripe v biološkem laboratoriju, da bo postal bolj smrtonosen in prenosljiv na sesalce, pomagalo pri razvoju cepiva.

Farmacevtska družba medtem očitno pričakuje skokovit porast dobička, če bo ptičja gripa pred volitvami leta 2024 prešla na ljudi.

Kot poroča Slay News, se Bidnova vlada po poročanju časnika Financial Times zdaj pripravlja na uporabo cepiva mRNA proti ptičji gripi, preden se volivci odpravijo na volišča. V poročilu piše, da se Bidnova vlada pripravlja na "financiranje pozne faze preskušanja cepiva proti ptičji gripi mRNA podjetja Moderna".

V zadnjih mesecih so delnice proizvajalcev cepiva mRNA zaradi naslovnic o ptičji gripi skokovito narasle.

Vir: uncutnews.ch