Petek, 12. Jul. 2024

12. maja 2023 sem na Posvetu o sodobnih zdravstvenih politikah v Državnem svetu opozoril, da nimamo nobenega poročila o rezultatih koronskega cepljenja v Sloveniji. Cepilo se je 1.3 milijona ljudi, učinek cepljenja pa je javnosti neznan.

Posnetek podane pobude si lahko ogledate tukaj: https://www.bitchute.com/video/t6FYc4N9on0D/, poročilo o posvetu pa preberete tukaj: https://www.zveza-paraplegikov.si/sl/novica/posvet-o-sodobnih-zdravstvenih-politikah.

Moja pripomba je šla na zapisnik in Državni svet je NIJZ-ju poslal zahtevo, naj jim pošljejo poročilo o rezultatih koronskega cepljenja. 29. maja so jim poročilo poslali. Poročilo je popolna laž, temelji na parih člankih, ki so jih napisali znanstveniki - prodane duše. Edino znanstveno merilo za pridobitev rezultatov koronskega cepljenja je primerjava smrtnosti cepljenega dela slovenske populacije s smrtnostjo necepljenega dela naše populacije. O tem opozarjam NIJZ in vse odgovorne že lep čas, brez rezultatov. Znanstveno dejstvo pridobljeno na analizi uradnih podatkov iz Anglije je, smrtnost cepljenega dela populacije povsod po svetu je za okoli 15% večja kot smrtnost necepljenega dela populacije. Naslednje znanstveno dejstvo je, da so cepljeni ljudje postali neodporni na navaden prehlad, ker je cepivo uničilo njihov imunski sistem. Bolezen »dolgi kovid« je značilna za cepljene ljudi. Koronsko cepljenje je v Sloveniji povzročilo v 2021 in 2022 okoli 5000 prezgodnjih smrti in v 2022 drastično zmanjšanje števila rojstev. Vse to NIJZ slovenskemu narodu prikriva, na način, da prikrivajo cepilni status bolnih in umrlih, prikrivajo cepilni status staršev, ki se jim je rodil mrtvorojeni otrok.  Čas je, da naredimo temu brezumju konec.

Srečko Šorli

 

Celotno poročilo NIJZ in oceno poročila lahko preberete spodaj ali če se ne prikaže pravilno, prenesete tukaj.