Petek, 12. Jul. 2024

Bill Gates: vizionar in dobrotnik ali globalni diktator?

Za slovenske podnapise pri videu kliknite na ikono za podnapise (tretjo z leve) in izberite Slovenščino.

Kdo ne pozna Billa Gatesa, tega herojskega dobrotnika, ki želi s svojim premoženjem rešiti svet iz globalnih težav? V tej oddaji boste spoznali povsem drugačen obraz tega človeka.

Na primer, kako diktira svetovno zdravstveno oskrbo, manipulira z mediji, infiltrira v živilsko industrijo, podkupuje vlade, spodbuja manipulacijo vremena, zagovarja gensko manipulacijo, razvija tehnologije za popoln nadzor in še veliko več. Skratka, Bill Gates - svetovni diktator z značilnostmi najhujših zločincev.

Kdo ne pozna Billa Gatesa, tega herojskega dobrotnika, ki želi s svojim premoženjem rešiti svet iz globalnih težav? V tej oddaji boste spoznali povsem drugačen obraz tega človeka. Na primer, kako diktira svetovno zdravstveno oskrbo, manipulira z mediji, infiltrira v živilsko industrijo, podkupuje vlade, spodbuja manipulacijo vremena, zagovarja gensko manipulacijo, razvija tehnologije za popoln nadzor in še veliko več. Skratka, Bill Gates - svetovni diktator z značilnostmi najhujših zločincev.

Bill Gates - "papež" cepljenja
Bill Gates, mož brez kakršne koli medicinske izobrazbe, je bil na Svetovnem zdravstvenem shodu imenovan za vodjo globalnega načrta cepljenja 2012-2020 in je tako odgovoren za cepljenje celotnega človeštva. Ali je to smiselno? Ali ne gre za skrito agendo, katere cilj je ustvariti svet, v katerem lahko ljudje sodelujejo v družbi le, če se večkrat letno cepijo?
https://www.who.int/publications/i/item/global-vaccine-action-plan-2011-2020
https://www.gatesfoundation.org/Ideas/Media-Center/Press-Releases/2010/12/Global-Health-Leaders-Launch-Decade-of-Vaccines-Collaboration

Bill Gates - svetovni diktator
Bill Gates je najpomembnejši financer Svetovne zdravstvene organizacije, kar mu daje popoln nadzor nad to organizacijo. Bill Gates je osebno zaposlil direktorja WHO, Tedrosa, ki je bil nekoč militantni komunistični terorist v Etiopiji. WHO spodbuja "pandemično pogodbo", ki bi ji ob vsaki razglasitvi pandemije dala totalitarni nadzor nad vsemi državami sveta. Ko razumemo, da je WHO v bistvu nadzorovana s strani Billa Gatesa, ugotovimo, da pandemije v bistvu postavljajo Billa Gatesa kot svetovnega diktatorja.
https://www.breitbart.com/politics/2020/04/10/5-shocking-facts-about-who-chief-tedros-adhanom-ghebreyesus/
https://expose-news.com/2021/06/27/meet-the-man-who-sold-his-soul-to-bill-gates-dr-tedros-adhanom-from-mass-sterilisation-campaigns-to-head-of-the-who/
https://www.swissinfo.ch/eng/politics/does-bill-gates-have-too-much-influence-in-the-who-/46570526
https://www.theburningplatform.com/2022/09/30/health-officials-admit-bill-gates-runs-the-world/
https://mises.org/wire/whos-pandemic-treaty-end-national-sovereignty-and-freedom

Bill Gates - svetovni prevarant
WHO, ki jo financira predvsem Bill Gates, lahko po svojem izboru razglasi pandemijo in pri tem uporabi katero koli prevarantsko diagnostično orodje po svoji izbiri. Na primer, odločili so se za uporabo testa PCR, ki pri velikem številu ciklov daje do 94 % napačnih pozitivnih rezultatov in je popolno orodje za razglasitev "pandemije" na podlagi netočnih testnih rezultatov. Na ta način lahko Gates in WHO nastopata kot svetovna oblast po svoji volji.
https://www.brownstoneresearch.com/bleeding-edge/up-to-90-of-pcr-tests-for-covid-19-may-be-false-positives/
https://headlinehealth.com/fauci-fda-who-all-now-admit-false-positive-pcr-tests/
https://totalityofevidence.com/timeline/pcr-tests-produce-excessive-false-positives/

Bill Gates - prerok pandemij
Bill Gates organizira "vaje za pandemije" tik preden se točno ta scenarij uresniči. Pandemijska vaja Event 201 se je na primer odvijala tik pred pandemijo koronavirusa. Ni zanimivo, da je človek, ki med pandemijo dejansko postane nekakšen svetovni diktator, ista oseba, ki svet vedno "pripravi" na te pandemije?
https://stopworldcontrol.com/proof/
https://yournews.com/2022/12/12/2471623/bill-gates-johns-hopkins/
https://www.youtube.com/watch?v=NA0Fphx4UMg

Bill Gates podkupuje vlade
Političarka Sara Cunial je v italijanskem parlamentu razkrila, da Gates nadzoruje italijanskega predsednika. Člani nigerijskega parlamenta so izjavili, da je Gates ponudil 10 milijonov dolarjev, če vlada nigerijski populaciji naloži cepljenje. Gates je to zanikal, vendar se je strinjal plačati 79 milijonov dolarjev za "pomoč" Nigeriji. Kot odziv je postala Nigerija prva država na svetu, ki je svojim necepljenim državljanom preprečila dostop do bančnih storitev.
https://rumble.com/v1kmgxf-italy-global-leaders-of-courage-sara-cunial-mp.-parliament-speaking-about-b.html
https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-09-01/nigeria-states-to-bar-unvaccinated-from-banks-places-of-worship#xj4y7vzkg
https://childrenshealthdefense.org/defender/bill-gates-wealth-influence-covid-pandemic-cola/

Bill Gates - vodja vseh zdravnikov
Moški brez kakršne koli medicinske izobrazbe, ki nikoli ni zdravil niti enega pacienta in nima pojma o zdravstveni oskrbi, je bil imenovan za vodilno "zdravstveno avtoriteto" na svetu. On določa, kaj smejo in česa ne smejo storiti milijoni zdravnikov. Človek, ki je večino svojega življenja preživel za računalnikom, danes omejuje svet zdravnikov in vlada našemu zdravstvenemu sistemu.
https://childrenshealthdefense.org/defender/bill-gates-wealth-influence-covid-pandemic-cola/

Bill Gates - uničevalec kmetov
Bill Gates financira številne organizacije, ki se ukvarjajo z razvojem kmetijstva in izvajajo obsežno lobiranje, vključno s "Zeleno revolucijo" v Afriki. Preko teh nevladnih organizacij Bill Gates neposredno vpliva na globalno politiko živilske in kmetijske industrije, uničuje tradicionalno kmetijstvo in potiska celotne kontinente v propad.
https://www.lewrockwell.com/2020/08/joseph-mercola/bill-gates-secretly-dictates-global-food-policy-too/

Bill Gates - glavni urednik vseh medijev
Bill Gates nadzoruje novičarske agencije in medijska podjetja s tem, ko Bill & Melinda Gates Foundation donira več kot 300 milijonov dolarjev. To vključuje veliko pomembnih ameriških novičarskih mrež, kot so CNN, NBC, NPR, PBS in The Atlantic. Prav tako tudi številne vplivne tuje organizacije, med njimi BBC, The Guardian, The Financial Times in The Daily Telegraph v Združenem kraljestvu, pomembne evropske časopise, kot so Le Monde (Francija), Der Spiegel (Nemčija) in El País (Španija), ter velike globalne televizijske mreže, kot je Al-Jazeera. S tem lahko po vsem svetu neposredno manipulira s sporočili novic.
https://childrenshealthdefense.org/defender/bill-melinda-gates-foundation-media-objectively/

Bill Gates - nadzornik zdravja
Leta 2000 je Bill Gates ustanovil največjo ameriško fundacijo, Bill & Melinda Gates Foundation. Skupaj so prispevali 28 milijard dolarjev v različne organizacije, domnevno za odpravo revščine in razvoj cepiv. Problematično je, da Bill Gates s svojimi fundacijami uveljavlja svojo vizijo spodbujanja zdravja. Fundacija Gates se predvsem osredotoča na tehnične ukrepe za boj proti nalezljivim boleznim, kot so cepljenja in distribucija zdravil. Zdravstveni strokovnjaki, kot je Thomas Gebauer iz humanitarne organizacije "Medico International", kritizirajo, da s tem zanemarjajo druge pomembne naloge, na primer vzpostavljanje delujočih zdravstvenih sistemov v revnih državah. Osebne predstave Billa Gatesa in njegov finančni vpliv tako utirajo pot njegovemu globalnemu nadzoru nad zdravjem.
https://spearswms.com/the-12-biggest-bill-gates-donations/

Bill Gates - oče "umetnega" mesa
Bill Gates gradi laboratorije za gojenje sintetičnega mesa, pri čemer naj bi se boril proti pomanjkanju hrane po vsem svetu. Vendar pa bo to "lažno" meso na koncu izpodrinilo naravno rejo živali. Človeštvo ne bo izgubilo samo svoje samozadostnosti pri preskrbi s hrano, ampak bo brez zaščite pred škodljivimi učinki tega "umetnega" mesa.
https://www.msn.com/en-us/health/nutrition/bill-gates-wants-us-to-eat-100percent-synthetic-beef-he-has-a-point/ar-AAPTJIp

Bill Gates - manipulator genskih sprememb
Bill Gates kupuje na stotine tisoč hektarjev kmetijskih zemljišč in je tako največji lastnik kmetijskih zemljišč v ZDA. Goji gensko spremenjene rastline z izjemno visoko potrebo po strupenih pesticidih. S tem se dolgoročno uničujejo kmetijska zemljišča in izpodriva stoletja dolgo gojeno naravno rejo živine, kmetijstvo pa se ruši v korist industrijskega kmetijstva.
https://nypost.com/2021/01/15/bill-gates-is-the-largest-farmland-owner-in-america-report/

Bill Gates - proizvajalec biološkega orožja
Bill Gates je gensko spremenil milijone komarjev in jih sprostil, da bi domnevno izkoreninil malarijo. V resnici jih je uporabil kot biološko orožje za vnašanje strupov ali genskih sprememb v ljudi, živali ali rastline.
https://prepareforchange.net/2022/10/03/nih-and-bill-gates-developing-genetically-modified-mosquitoes-to-vaccinate-people-against-their-will/
https://www.npr.org/sections/goatsandsoda/2022/09/21/1112727841/a-box-of-200-mosquitoes-did-the-vaccinating-in-this-malaria-trial-thats-not-a-jo
https://www.indiatimes.com/technology/science-and-future/mosquitoes-vaccination-carriers-japan-study-538324.html
https://rairfoundation.com/warning-gates-funded-factory-breeds-30-million-mosquitoes-a-week-for-release-in-11-countries/

Bill Gates - nadzornik ljudi
Čeprav se načrt pokrivanja sveta z nadzornimi kamerami sliši kot zgodba iz slabega znanstveno-fantastičnega filma, je projekt neposrednega spremljanja celotnega planeta v realnosti deloma financiran prav s strani Billa Gatesa. Podjetje EarthNow, s sedežem v Washingtonu, načrtuje postavitev več kot 500 satelitov, ki bodo uporabnikom omogočali skoraj takojšnjo video sliko z le eno sekundo zamika. Skoraj vsak kotiček planeta bo kmalu nadzorovan s sateliti za video nadzor, ki bodo sposobni prenašati človeške dejavnosti "vladam in velikim podjetjem" v živo. Opazovanje Zemlje je klasično področje obveščevalnih služb in vojske v korist finančne mafije: prav tako opazujejo izstrelišča raket, jedrska testna območja in teroristična taborišča. Z drugimi besedami: neprekinjen video nadzor celotnega sveta.
https://www.cnbc.com/2018/04/25/bill-gates-backed-earthnow-will-provide-real-time-video-of-planet.html

Bill Gates - "klimatski strokovnjak"
Bill Gates podpira projekt odstranjevanja ogljikovega dioksida iz ozračja za zmanjšanje koncentracije CO2. Prav tako podpira projekt Harvard University, ki si prizadeva odbijati sončne žarke nazaj v vesolje s pomočjo vnosa prahu v ozračje. Na ta način naj bi bila zmanjšana sončna svetloba na Zemlji in dosežen učinek hlajenja. To utemeljujejo z računalniško simulacijo "segrevanja ozračja", ki se je izkazala za popolno prevaro.
https://www.popularmechanics.com/science/a35938287/bill-gates-solar-geoengineering-block-sunlight-research/
https://www.forbes.com/sites/arielcohen/2021/01/11/bill-gates-backed-climate-solution-gains-traction-but-concerns-linger/?sh=d70096a793b6

Bill Gates ustvarja digitalni suženjski osebni dokument
Bill Gates pritiska na vse vlade sveta, da uvajajo obvezne digitalne osebne dokumente. S temi digitalnimi identifikacijskimi karticami lahko ljudi nadziramo in pogojeno usmerjamo do najmanjše podrobnosti. To pomeni, da se dostop do stavb, lastništva nepremičnin, uporabe storitev in drugega lahko omogoči ali omeji glede na poslušnost posameznika do režima. To omogoča tiranskim finančnim mafijskim skupinam, da ljudi nadzorujejo kot sužnje v digitalnem zaporniškem sistemu.
https://www.biometricupdate.com/202209/gates-foundation-commits-200m-to-digital-id-and-other-public-infrastructure
https://www.wired.com/story/digital-ids-are-more-dangerous-than-you-think/

Zaključek
Rek "Ni vse zlato kar se sveti" velja tudi za Billa Gatesa. Pravzaprav bolj ko se blešči fasada, torej bolj plemenit in prijazen kot se zdi Bill Gates navzven, temnejša je resničnost za tem, tako da bi ga dejansko morali razglašati za enega najbolj nevarnih zločincev na seznamu iskanih oseb. To pomembno spoznanje o komplementarnosti videza in resničnosti je treba uporabiti tudi pri oceni drugih "svetovnih izboljševalcev", na primer na področju okolja, podnebja ali energetike.

Povzeto po: kla.tv

Viri:

Bill Gates – "globalni vladar"
https://stopworldcontrol.com/Gates/

Bill Gates - cenzurirani dokumentarec, ki si ga lahko ogledate na tej povezavi:
https://rumble.com/v1o6jmf-bill-gates-the-banned-video.html

 

Bill Gates: vizionar in dobrotnik ali globalni diktator?

Za slovenske podnapise pri videu kliknite na ikono za podnapise (tretjo z leve) in izberite Slovenščino.

Kdo ne pozna Billa Gatesa, tega herojskega dobrotnika, ki želi s svojim premoženjem rešiti svet iz globalnih težav? V tej oddaji boste spoznali povsem drugačen obraz tega človeka.

Na primer, kako diktira svetovno zdravstveno oskrbo, manipulira z mediji, infiltrira v živilsko industrijo, podkupuje vlade, spodbuja manipulacijo vremena, zagovarja gensko manipulacijo, razvija tehnologije za popoln nadzor in še veliko več. Skratka, Bill Gates - svetovni diktator z značilnostmi najhujših zločincev.

Kdo ne pozna Billa Gatesa, tega herojskega dobrotnika, ki želi s svojim premoženjem rešiti svet iz globalnih težav? V tej oddaji boste spoznali povsem drugačen obraz tega človeka. Na primer, kako diktira svetovno zdravstveno oskrbo, manipulira z mediji, infiltrira v živilsko industrijo, podkupuje vlade, spodbuja manipulacijo vremena, zagovarja gensko manipulacijo, razvija tehnologije za popoln nadzor in še veliko več. Skratka, Bill Gates - svetovni diktator z značilnostmi najhujših zločincev.

Bill Gates - "papež" cepljenja
Bill Gates, mož brez kakršne koli medicinske izobrazbe, je bil na Svetovnem zdravstvenem shodu imenovan za vodjo globalnega načrta cepljenja 2012-2020 in je tako odgovoren za cepljenje celotnega človeštva. Ali je to smiselno? Ali ne gre za skrito agendo, katere cilj je ustvariti svet, v katerem lahko ljudje sodelujejo v družbi le, če se večkrat letno cepijo?
https://www.who.int/publications/i/item/global-vaccine-action-plan-2011-2020
https://www.gatesfoundation.org/Ideas/Media-Center/Press-Releases/2010/12/Global-Health-Leaders-Launch-Decade-of-Vaccines-Collaboration

Bill Gates - svetovni diktator
Bill Gates je najpomembnejši financer Svetovne zdravstvene organizacije, kar mu daje popoln nadzor nad to organizacijo. Bill Gates je osebno zaposlil direktorja WHO, Tedrosa, ki je bil nekoč militantni komunistični terorist v Etiopiji. WHO spodbuja "pandemično pogodbo", ki bi ji ob vsaki razglasitvi pandemije dala totalitarni nadzor nad vsemi državami sveta. Ko razumemo, da je WHO v bistvu nadzorovana s strani Billa Gatesa, ugotovimo, da pandemije v bistvu postavljajo Billa Gatesa kot svetovnega diktatorja.
https://www.breitbart.com/politics/2020/04/10/5-shocking-facts-about-who-chief-tedros-adhanom-ghebreyesus/
https://expose-news.com/2021/06/27/meet-the-man-who-sold-his-soul-to-bill-gates-dr-tedros-adhanom-from-mass-sterilisation-campaigns-to-head-of-the-who/
https://www.swissinfo.ch/eng/politics/does-bill-gates-have-too-much-influence-in-the-who-/46570526
https://www.theburningplatform.com/2022/09/30/health-officials-admit-bill-gates-runs-the-world/
https://mises.org/wire/whos-pandemic-treaty-end-national-sovereignty-and-freedom

Bill Gates - svetovni prevarant
WHO, ki jo financira predvsem Bill Gates, lahko po svojem izboru razglasi pandemijo in pri tem uporabi katero koli prevarantsko diagnostično orodje po svoji izbiri. Na primer, odločili so se za uporabo testa PCR, ki pri velikem številu ciklov daje do 94 % napačnih pozitivnih rezultatov in je popolno orodje za razglasitev "pandemije" na podlagi netočnih testnih rezultatov. Na ta način lahko Gates in WHO nastopata kot svetovna oblast po svoji volji.
https://www.brownstoneresearch.com/bleeding-edge/up-to-90-of-pcr-tests-for-covid-19-may-be-false-positives/
https://headlinehealth.com/fauci-fda-who-all-now-admit-false-positive-pcr-tests/
https://totalityofevidence.com/timeline/pcr-tests-produce-excessive-false-positives/

Bill Gates - prerok pandemij
Bill Gates organizira "vaje za pandemije" tik preden se točno ta scenarij uresniči. Pandemijska vaja Event 201 se je na primer odvijala tik pred pandemijo koronavirusa. Ni zanimivo, da je človek, ki med pandemijo dejansko postane nekakšen svetovni diktator, ista oseba, ki svet vedno "pripravi" na te pandemije?
https://stopworldcontrol.com/proof/
https://yournews.com/2022/12/12/2471623/bill-gates-johns-hopkins/
https://www.youtube.com/watch?v=NA0Fphx4UMg

Bill Gates podkupuje vlade
Političarka Sara Cunial je v italijanskem parlamentu razkrila, da Gates nadzoruje italijanskega predsednika. Člani nigerijskega parlamenta so izjavili, da je Gates ponudil 10 milijonov dolarjev, če vlada nigerijski populaciji naloži cepljenje. Gates je to zanikal, vendar se je strinjal plačati 79 milijonov dolarjev za "pomoč" Nigeriji. Kot odziv je postala Nigerija prva država na svetu, ki je svojim necepljenim državljanom preprečila dostop do bančnih storitev.
https://rumble.com/v1kmgxf-italy-global-leaders-of-courage-sara-cunial-mp.-parliament-speaking-about-b.html
https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-09-01/nigeria-states-to-bar-unvaccinated-from-banks-places-of-worship#xj4y7vzkg
https://childrenshealthdefense.org/defender/bill-gates-wealth-influence-covid-pandemic-cola/

Bill Gates - vodja vseh zdravnikov
Moški brez kakršne koli medicinske izobrazbe, ki nikoli ni zdravil niti enega pacienta in nima pojma o zdravstveni oskrbi, je bil imenovan za vodilno "zdravstveno avtoriteto" na svetu. On določa, kaj smejo in česa ne smejo storiti milijoni zdravnikov. Človek, ki je večino svojega življenja preživel za računalnikom, danes omejuje svet zdravnikov in vlada našemu zdravstvenemu sistemu.
https://childrenshealthdefense.org/defender/bill-gates-wealth-influence-covid-pandemic-cola/

Bill Gates - uničevalec kmetov
Bill Gates financira številne organizacije, ki se ukvarjajo z razvojem kmetijstva in izvajajo obsežno lobiranje, vključno s "Zeleno revolucijo" v Afriki. Preko teh nevladnih organizacij Bill Gates neposredno vpliva na globalno politiko živilske in kmetijske industrije, uničuje tradicionalno kmetijstvo in potiska celotne kontinente v propad.
https://www.lewrockwell.com/2020/08/joseph-mercola/bill-gates-secretly-dictates-global-food-policy-too/

Bill Gates - glavni urednik vseh medijev
Bill Gates nadzoruje novičarske agencije in medijska podjetja s tem, ko Bill & Melinda Gates Foundation donira več kot 300 milijonov dolarjev. To vključuje veliko pomembnih ameriških novičarskih mrež, kot so CNN, NBC, NPR, PBS in The Atlantic. Prav tako tudi številne vplivne tuje organizacije, med njimi BBC, The Guardian, The Financial Times in The Daily Telegraph v Združenem kraljestvu, pomembne evropske časopise, kot so Le Monde (Francija), Der Spiegel (Nemčija) in El País (Španija), ter velike globalne televizijske mreže, kot je Al-Jazeera. S tem lahko po vsem svetu neposredno manipulira s sporočili novic.
https://childrenshealthdefense.org/defender/bill-melinda-gates-foundation-media-objectively/

Bill Gates - nadzornik zdravja
Leta 2000 je Bill Gates ustanovil največjo ameriško fundacijo, Bill & Melinda Gates Foundation. Skupaj so prispevali 28 milijard dolarjev v različne organizacije, domnevno za odpravo revščine in razvoj cepiv. Problematično je, da Bill Gates s svojimi fundacijami uveljavlja svojo vizijo spodbujanja zdravja. Fundacija Gates se predvsem osredotoča na tehnične ukrepe za boj proti nalezljivim boleznim, kot so cepljenja in distribucija zdravil. Zdravstveni strokovnjaki, kot je Thomas Gebauer iz humanitarne organizacije "Medico International", kritizirajo, da s tem zanemarjajo druge pomembne naloge, na primer vzpostavljanje delujočih zdravstvenih sistemov v revnih državah. Osebne predstave Billa Gatesa in njegov finančni vpliv tako utirajo pot njegovemu globalnemu nadzoru nad zdravjem.
https://spearswms.com/the-12-biggest-bill-gates-donations/

Bill Gates - oče "umetnega" mesa
Bill Gates gradi laboratorije za gojenje sintetičnega mesa, pri čemer naj bi se boril proti pomanjkanju hrane po vsem svetu. Vendar pa bo to "lažno" meso na koncu izpodrinilo naravno rejo živali. Človeštvo ne bo izgubilo samo svoje samozadostnosti pri preskrbi s hrano, ampak bo brez zaščite pred škodljivimi učinki tega "umetnega" mesa.
https://www.msn.com/en-us/health/nutrition/bill-gates-wants-us-to-eat-100percent-synthetic-beef-he-has-a-point/ar-AAPTJIp

Bill Gates - manipulator genskih sprememb
Bill Gates kupuje na stotine tisoč hektarjev kmetijskih zemljišč in je tako največji lastnik kmetijskih zemljišč v ZDA. Goji gensko spremenjene rastline z izjemno visoko potrebo po strupenih pesticidih. S tem se dolgoročno uničujejo kmetijska zemljišča in izpodriva stoletja dolgo gojeno naravno rejo živine, kmetijstvo pa se ruši v korist industrijskega kmetijstva.
https://nypost.com/2021/01/15/bill-gates-is-the-largest-farmland-owner-in-america-report/

Bill Gates - proizvajalec biološkega orožja
Bill Gates je gensko spremenil milijone komarjev in jih sprostil, da bi domnevno izkoreninil malarijo. V resnici jih je uporabil kot biološko orožje za vnašanje strupov ali genskih sprememb v ljudi, živali ali rastline.
https://prepareforchange.net/2022/10/03/nih-and-bill-gates-developing-genetically-modified-mosquitoes-to-vaccinate-people-against-their-will/
https://www.npr.org/sections/goatsandsoda/2022/09/21/1112727841/a-box-of-200-mosquitoes-did-the-vaccinating-in-this-malaria-trial-thats-not-a-jo
https://www.indiatimes.com/technology/science-and-future/mosquitoes-vaccination-carriers-japan-study-538324.html
https://rairfoundation.com/warning-gates-funded-factory-breeds-30-million-mosquitoes-a-week-for-release-in-11-countries/

Bill Gates - nadzornik ljudi
Čeprav se načrt pokrivanja sveta z nadzornimi kamerami sliši kot zgodba iz slabega znanstveno-fantastičnega filma, je projekt neposrednega spremljanja celotnega planeta v realnosti deloma financiran prav s strani Billa Gatesa. Podjetje EarthNow, s sedežem v Washingtonu, načrtuje postavitev več kot 500 satelitov, ki bodo uporabnikom omogočali skoraj takojšnjo video sliko z le eno sekundo zamika. Skoraj vsak kotiček planeta bo kmalu nadzorovan s sateliti za video nadzor, ki bodo sposobni prenašati človeške dejavnosti "vladam in velikim podjetjem" v živo. Opazovanje Zemlje je klasično področje obveščevalnih služb in vojske v korist finančne mafije: prav tako opazujejo izstrelišča raket, jedrska testna območja in teroristična taborišča. Z drugimi besedami: neprekinjen video nadzor celotnega sveta.
https://www.cnbc.com/2018/04/25/bill-gates-backed-earthnow-will-provide-real-time-video-of-planet.html

Bill Gates - "klimatski strokovnjak"
Bill Gates podpira projekt odstranjevanja ogljikovega dioksida iz ozračja za zmanjšanje koncentracije CO2. Prav tako podpira projekt Harvard University, ki si prizadeva odbijati sončne žarke nazaj v vesolje s pomočjo vnosa prahu v ozračje. Na ta način naj bi bila zmanjšana sončna svetloba na Zemlji in dosežen učinek hlajenja. To utemeljujejo z računalniško simulacijo "segrevanja ozračja", ki se je izkazala za popolno prevaro.
https://www.popularmechanics.com/science/a35938287/bill-gates-solar-geoengineering-block-sunlight-research/
https://www.forbes.com/sites/arielcohen/2021/01/11/bill-gates-backed-climate-solution-gains-traction-but-concerns-linger/?sh=d70096a793b6

Bill Gates ustvarja digitalni suženjski osebni dokument
Bill Gates pritiska na vse vlade sveta, da uvajajo obvezne digitalne osebne dokumente. S temi digitalnimi identifikacijskimi karticami lahko ljudi nadziramo in pogojeno usmerjamo do najmanjše podrobnosti. To pomeni, da se dostop do stavb, lastništva nepremičnin, uporabe storitev in drugega lahko omogoči ali omeji glede na poslušnost posameznika do režima. To omogoča tiranskim finančnim mafijskim skupinam, da ljudi nadzorujejo kot sužnje v digitalnem zaporniškem sistemu.
https://www.biometricupdate.com/202209/gates-foundation-commits-200m-to-digital-id-and-other-public-infrastructure
https://www.wired.com/story/digital-ids-are-more-dangerous-than-you-think/

Zaključek
Rek "Ni vse zlato kar se sveti" velja tudi za Billa Gatesa. Pravzaprav bolj ko se blešči fasada, torej bolj plemenit in prijazen kot se zdi Bill Gates navzven, temnejša je resničnost za tem, tako da bi ga dejansko morali razglašati za enega najbolj nevarnih zločincev na seznamu iskanih oseb. To pomembno spoznanje o komplementarnosti videza in resničnosti je treba uporabiti tudi pri oceni drugih "svetovnih izboljševalcev", na primer na področju okolja, podnebja ali energetike.

Povzeto po: kla.tv

Viri:

Bill Gates – "globalni vladar"
https://stopworldcontrol.com/Gates/

Bill Gates - cenzurirani dokumentarec, ki si ga lahko ogledate na tej povezavi:
https://rumble.com/v1o6jmf-bill-gates-the-banned-video.html