Nedelja, 16. Jun. 2024

10 pandemičnih zapovedi

S posledicami vodljivosti zdravnikov s strani privatizirane SZO, ki jo obvladujejo globalisti, se bomo kmalu »in vivo« srečali v napovedani Bolezni X.

Nenehno uvajanje strahu in strahovlade, da prestrašeni človek sledi vsiljeni agendi, ima meje. Nobena tiranija ni vzdržala dolgo in tudi cenzura ima rok trajanja. Razloga, da oblast uporabi cenzuro, sta vsaj dva. Prvi, da ima ljudi za bebce, ki niso sposobni ustvariti lastnega mnenja (kaj šele prepričanja), in drugi, da ljudem nekaj pomembnega skriva. Nobena od teh dveh možnosti ni v podporo oblasti, ki razen represije nima ničesar novega ponuditi ljudem. Čeprav je pri Korona histeriji enoumje SZO (Svetovna zdravstvena organizacija) trajalo več kot dve leti, sedaj tudi zaslepljeni prepoznavajo prevaro. Spet se je izkazalo, da ima laž kratke noge.

 Ker farmacija služi na račun bolnih, namesto zdravja, producira bolezen. Posledice lahko strnemo: »Znanost je toliko napredovala, da praktično ni več zdravega človeka!« Redki zdravi osebki morajo nenehno dokazovati, da so res zdravi. Dogaja se brutalna cenzura drugače mislečih. Temeljno načelo znanosti: Audiat Et Altera Pars (Poslušaj tudi drugo stran) je izničeno. Izveden je bil umor znanosti. Slogan »verjemite znanosti« deluje kot cerkvene litanije. Namesto Rima imamo Davos, namesto papeža SGF (Svetovni gospodarski forum). Namesto 10 božjih zapovedi, smo dobili 10 pandemičnih zapovedi, ki so jih »uporabni idioti« na oblasti izvajali s histerijo norcev. Zapisal sem jih kot parodijo z začimbo sarkazma:

  1. Veruj v en virus, ki je vzrok vseh bolezni in smrti;
  2. Ne skruni imen SGF in SZO in njihovih prerokov, ki so vir vseh modrosti in znanj;
  3. Posvečuj policijsko uro, kajti noč ima svojo moč;
  4. Spoštuj vse ukrepe oblasti in cepi se, da boš večno živel in ti bo dobro na zemlji;
  5. Nosi masko, ne kašljaj, ne smrkaj, ne kihaj in ne pljuvaj naokrog;
  6. Ne ugovarjaj, ne protestiraj, ne druži se, ne kuj zarot proti oblasti, ki rešuje življenja;
  7. Ne ponarejaj PCR testov, niti PCT potrdil in PCT potnih listin;
  8. Ne veruj teoretikom zarote, pristašem ravne zemlje in doktorjem FB, to so lažni preroki;
  9. Ne želi svojim bližnjim zapiranja, karanteno, cepivo, zdravilo remdesivir ali ventilator;
  10. Ne želi, da te policija pretepe in duši s solzivcem, da ti blokirajo račun in zaprejo v gulag;

 Nič čudnega, da je medicina novodobna religija, saj imata obe dvojčici po poreklu marsikaj skupnega. Možje v črnem so zdravili dušo, možje v belem so zdravili telo; možje v črnem so žrtvovali telo, da bi rešili dušo, možje v belem žrtvujejo dušo, da rešijo telo. Oboji verujejo. Možje v črnem v eno samo knjigo, možje v belem pa so se učili na pamet iz debelih knjig. Njihov značaj opisuje znana anekdota: »Profesor preizkuša študenta fizike in študenta medicine z ukazom, da se morata na pamet naučiti telefonski imenik. Študent fizike začuden vpraša: »Zakaj?«, študent medicine pa poslušno: »Do kdaj?« 

 S posledicami vodljivosti zdravnikov s strani privatizirane SZO, ki jo obvladujejo globalisti, se bomo kmalu »in vivo« srečali v napovedani Bolezni X. 

 V marcu 2022 se je daleč od oči javnosti začel pripravljati globalni državni udar pod vodstvom SZO. Države članice bi morale v času pandemij ali naravnih nesreč (tudi globalnega segrevanja) svoje ustavne pravice v celoti prepustiti SZO. Že domnevna grožnja bo dovolj, da SZO razglasi izredne razmere. Po tem scenariju nam grozi izguba suverenosti države, in izbris vseh človekovih pravic, kadarkoli po presoji globalistične drhali ter odprava nedotakljivosti človeškega telesa. To naj bi bil mednarodno zavezujoči dokument. Pogajanja naj bi bila zaključena leta 2024. Pazite, v maju letos! Ali so vas mediji obvestili, in politiki odprli javne razprave? Je kdo omenil referendum? Ne! Vendar tega Rubikona ne smemo prestopiti, saj vodi naravnost v svetovno vlado tiranov in v suženjstvo človeštva. 

 Ves čas se ponavlja isti vzorec, ni možnosti, da bi kdorkoli »narobe spregovoril« v množičnih medijih. Če mu uspe, sledi odstranitev »neodgovornega odgovornega« urednika. Predrzneža, ki bi si drznil grešne misli javno izreči, pa čakajo ukrepi, ki naj bi vsem drugim zatrle vsakršno misel na upor. Spomnimo se nacistične grožnje med 2. sv. vojno: »Vsaka misel na upor bo v kali zatrta!« Vsaka podobnost s fašizmom je zgolj naključna!

 Bolna zamisel »Velikega Reseta« izvira iz SEF in SZO, dveh privatiziranih mednarodnih organizacij. Obe imata redne sestanke, kjer trasirata nadaljevanje zločinskega početja. Toda resetiranje sveta ni možno s pritiskom na gumb, zato so glavni akterji hudo živčni, kajti posli jim ne uspevajo. Blodnje o »novi normalnosti«, ki jih kupljeni mediji prodajajo, so se izpele. Zato nosilci Velikega Reseta hočejo skrajšati čas izvedbe svojih sprijenih zamisli tako, da so uporabili SZO, ki naj bi postala zametek nove svetovne tiranije.   

 Bidnova administracija je pripravila predlog reform, po katerih bi SZO pridobila popolno suverenost odločanja v primeru pandemij, klimatskih sprememb in naravnih nesreč. To bi prineslo globalno diktaturo SZO, pod kakršnokoli pretvezo izmišljenih tveganj. Toda predlog je v Ženevi doživel polom že ob prvem poskusu sprememb. Delegati razvitih držav, kot so Avstralija, Združeno kraljestvo in EU so ponižno sklonili glavo in porepkali kot mali cucki. Toda dvignila se je Afrika, predstavnik Bocvane je v imenu 47 afriških držav odločno dejal, da te države odrekajo podporo »reformam«. Potem se je vsulo, Brunej, Namibija, Bangladeš, Južna Afrika in Iran. Brazilija, Rusija, Indija in Kitajska so zagrozile, da bodo prej izstopile iz SZO, kot pa dovolile, da bi zanje veljale spremembe. Kaj pa Slovenija? Kot običajno se je vedla kot zadnje vaško ščene, čeprav si je nakopala 9.000 umrlih zaradi ukrepov SZO, 15-% presežno smrtnost, 2.500 manj rojenih otrok in za 20 % povečano število mrtvorojenih otrok ter dodatne 4 milijarde € dolga. Posledice so bile prikrite s statističnimi goljufijami v stilu: »V bolnišnični sobi sta dva pacienta, eden s hudo vročino, drugi pa je pravkar umrl. Povprečna temperatura vseh bolnikov pa ne odstopa od normalne.«   

 Naš minister je v maniri pezdeta in pokornega valpta prebral vnaprej pripravljeno besedilo, v katerem »podpira koherenco med državami članicami in SZO kot centrom odločanja, saj v času Kovida niso bila v vseh državah dosledno izvajana SZO-jeva zdravstvena pravila. Mi v Sloveniji se intenziviranja tovrstnega sodelovanja veselimo.« 
Kot bi Drakulo postavil za šefa Zavoda za transfuzijo krvi! Ali se te prodane duše sploh zavedajo, da se jih bodo globalisti po izteku vlog »uporabnih idiotov« znebili kot »neuporabne jedce«? Z izdajalci nikoli ni bilo milosti.   

 Globalistom se mudi, ker morajo do leta 2030 izvesti radikalno depopulacijo Zahodnega sveta. Azijci, kot so Kitajci s svojim Konfucijem in Japonci s Taoizmom so idealni podložniki, v primerjavi z nepredvidljivimi Zahodnjaki, ki se nenehno upirajo. Najboljše so seveda obvezne injekcije biološkega orožja, kamufliranega kot cepivo. Tako kot deluje kačji strup, kača useka žrtev, in v miru počaka, da strup začne delovati.  

 Prosim vas, da se ne držite zapovedane »politične korektnosti« in obtožb »sovražnega govora«. Če je kdo lažnivec, mu povejte, da je lažnivec; če je izdajalec, zatulite nanj, da je izdajalec. Enak scenarij se dogaja ob prevari globalnega segrevanja, o tem več prihodnjič! 

 Ave dobri ljudje!

 Anton Komat