Ponedeljek, 27. Maj. 2024

Pri najmanjšem znaku odpora te zmerjajo, nadlegujejo in zasledujejo, preganjajo, sodijo in obsodijo, zaprejo, tudi ustrelijo. In tej areni nasilja pravijo vladanje v demokratični družbi.

Vstopamo v zaključno fazo propada Zahoda, v Zaton Zahoda, kot ga je pred sto leti napovedal Oswald Spengler, v novo Dobo teme, kot je bila tista po propadu Rimskega imperija. Nič novega, da staro propada, novo pa šele nastaja. Duši nas atmosfera strahu in nasilja sredi parade moči in laži, sredi nore kampanje dogmatizma in totalitarne cenzure. Cenzura javnega nastopanja in publiciranja naplavi prodane duše in moralno propadle ljudi. Te inferiorne eksistence so alarmne naprave, ki zavreščijo in zatulijo vsakič, ko so načete dogme voditeljev. 

 Prevlada denarja rojeva odvratne, prostaške in egoistične osebke, norce in psihopate. 
Norci vladajo, pametni pa norijo! Da nam vladajo, pomeni, da si pri vsakem opravilu digitaliziran, oštevilčen in popisan, uvrščen, pripuščen ali odpuščen, potrjen ali zavrnjen; pri vsakem gibanju pa zabeležen, odmerjen, obdavčen, fotografiran in posnet, sortiran, zatiran, reformiran, kaznovan ali izobčen v izolacijskem centru. Pomeni tudi, da si pod pretvezo javne koristi dolžan molče ubogati in se tiho pokoriti, čeprav si nalagan in ogoljufan, izkoriščan, osebno ponižan in javno razžaljen. Pri najmanjšem znaku odpora te zmerjajo, nadlegujejo in zasledujejo, preganjajo, sodijo in obsodijo, zaprejo, tudi ustrelijo. In tej areni nasilja pravijo vladanje v demokratični družbi. Imeli naj bi boj proti pandemiji, da se zaščitijo ljudje; dobili pa smo boj proti ljudem, da se zaščiti pandemija! Rešujemo planet tako, da v imenu »razogljičenja« uničujemo gozdove in na goloseke postavljamo zrakomlate, ki jih ne poganja veter, ampak denar. Poleg prstnega odtisa, imamo še »ogljikov odtis«, kovid histerija se nadaljuje v klima histerijo.   

 Ogorčenje mi vzbuja pogled na ta globalni Semenj ničevosti, v katerem s pomočjo nakradenih milijard paradirajo bebavi senilni starci, s svojo pedofilijo in nekrofilijo, kjer se preprečuje razcvet domišljije, žlahtnih vzgibov srca in svobodnega razmaha misli. Zločinska oligarhija s sekrecijo nenehnega toka kriz v nedogled podaljšuje teror in zlorablja znanost. Zato demokratične družbe ne smemo prepustiti sedanjim znanstvenim institucijam, pač pa moramo uvajati demokratični relativizem skozi državljanske iniciative. Ekspertokratom se zdi samoumevno, da štejejo samo njihove teorije. Toda v svobodni družbi se problemi ne rešujejo s teorijami, temveč z odločitvami ljudi, ki jih ti problemi prizadevajo. Filter so državljanske iniciative, ki jih ne smejo ovirati nikakršni zemeljski bogovi, še najmanj pa izboljševalci sveta, kot je tolpa neonacistov v WEF. Svobodna družba je družba zrelih ljudi in nikakor čreda ovac, ki jo vodi skupina samozvanih pametnjakovičev. Zrelost se ne valja po cesti, naučiti se jo je treba. Vendar ne v šolah, ampak skozi aktivno udeležbo pri odločitvah. Zadošča zvedavost in malce marljivosti. Tako tudi laik pridobi potrebna znanja in razkrije prevare ekspertokratov. Posebej, ko je soglasje med znanstveniki rezultat politične odločitve; odpadniki pa so zatrti ali iz konformizma molčijo. Pogosto zagovorniki »uradnih tez« ne znajo navesti dokazov, čeprav se nenehno sklicujejo na »znanstvenost« svojih stališč. Sklicujejo se na »dejstva«, ne povedo pa, katera so ta »dejstva«. Hkrati, ko vpijejo »Zaupajte znanosti!«, uvajajo najstrožjo cenzuro proti drugače mislečim. Toda razprava, ki odstrani ideje, ker nasprotujejo vpeljanim dogmam, ni znanstvena razprava, to ni zmaga znanosti, temveč tistih, ki so se odločili, da znanost spremenijo v zasebno politično stranko.  

 Poglejmo si oblast »politične« medicine, ki je prisotna v »terapevtski« državi in je nenavadno podobna moči, ki jo je izvajala fevdalna cerkev nad življenji ljudi. Dogmatičnost medicine ob koronski histeriji vpije v nebo: cerkvena dogma trdi, da smo vsi grešniki, kovid dogma, da smo vsi bolniki; grešniki morajo k spovedi, »bolniki« pa na PCR-test; po spovedi dobijo grešniki pokoro, po testu »bolniki« karanteno. Kakšna frapantna podobnost! 

 Posledica je uničenje znanosti, ki je otrpnila v dogmo, postala je lipov bog. Znanstveno telo, ki dobi neomejena pooblastila za vladanje, vedno postane »nezmotljivo« ter moralno in duhovno pokvarjeno (politična medicina/terapevtska država). Zato se vsako znanstveno telo, ki ima oblast, ne ukvarja z znanostjo, temveč le še s stvarmi, ki jih počne vsaka oblast. Vsi dosežki te »znanosti« so usmerjeni v realizacijo moči – Scientia Propter Potentiam, za ljudstvo pa velja - Extra Scientiam Nulla Salus. Ubogaj in ne sprašuj! 

 Pojavili so se preroki, ki se čutijo poklicane, da človeštvu diktirajo prihodnost. Morda jih je dvajset ali trideset! In teh dvajset ali trideset naj bi vladalo svetu? Ali si lahko predstavljamo bolj bebav despotizem in bolj odvratno tiranijo? Tehnokrat se že po svoji eksistenci nagiba k etičnim in moralnim pregreham. Dajte mu oblast in postal bo grozovit tiran. Že sedaj s človeštvom delajo poskuse, kot so jih poprej v imenu znanosti lahko izvajali le z mišmi in podganami. Če bo tehnoznanost upravljala življenje človeštva, bo edini rezultat tega odprava človeka. To je končni cilj transhumanizma in držav monstrumov, ki ga podpirajo. Nietzsche je napovedal: »Prihaja čas držav monstrumov!« Sedaj nam namenjajo koncept mravljišča, ki je v skladu s konfucijansko filozofijo Kitajske, nikakor pa ne z duhovno tradicijo Evrope. Veliki Reset je končna realizacija radikalne komunistične zamisli, ki ljudstvu ne dopušča nikakršne lastnine, niti gotovine, ter za vselej odpravlja vsako obliko svobode. Pravijo: »Nič ne boste imeli in boste srečni!«, jaz pa jim odgovrajam: »Če ste nesrečni, vam pomagamo!« 

 Vse skupaj se je začelo s siromašenjem, poneumljanjem in zasužnjevanjem ljudstva s pomočjo kovid histerije. Vodilno vlogo pri tem ima ves čas bruseljski politbiro, ki ga ni nihče izvolil in ki ne vodi zapisnikov niti arhiva svojih kriminalnih dejanj uničevanja Evrope.
Globalistična oligarhija, ki ne priznava nikakršnih pravic ljudem, si prisvaja pravico do zločinske nečlovečnosti. Zato moramo voditi neizprosen boj proti tem izrodkom človeštva. Po zatrtju tega pogoltnega, lažnivega in nasilnega delovanja bo propadel tudi milijarderski sloj psihopatov. Moč, ki ga bo zlomila, bo izvirala iz ljudstva kakor tudi zamisel za nov družbeni red. Vsak narod bo moral prevzeti samosvojo pot, na osnovi izročil, domorodne mitologije in tradicionalnih ekoloških znanj. Tudi Slovenci moramo ustvariti svojo zgodbo in si zagotoviti nacionalno suverenost. Era prodanih duš »koristnih idiotov« je končana,  

 Ne bomo več prenašali posledic tuje okupacije, ki vsiljuje narodu žrtvovanje, suženjstvo in uničenje. Ali naj se nenehno pokoravamo tujim ukazom, ki kot toča padajo na ubogo ljudstvo. Vsi ti zakonodajni cunamiji se sprejemajo po hitrem postopku, brez sodelovanja ljudstva, brez mene in tebe, ki se z marsičim ne strinjava in trpiva krivice, ki nama jih ti ukrepi povzročajo. Upravitelji držav (koristni idioti) po ukazih tujcev le z nasiljem vzdržujejo pokornost državljanov. Nam pa naj bo vodilo: »Ko se oblast boji ljudstva, je demokracija; ko se ljudstvo boji oblasti, je tiranija.« Sedaj se tiranija uzakonja, zato je postal upor tiraniji dolžnost!

 Filozof Ernst Junger nas uči: »En sam upornik je enako nevaren za režim kot dvesto upornikov, kajti prav tako je sposoben narediti 20.000 upornikov!« Naj dodam: »Mi ustvarjamo in živimo zgodovino, oblastniki pridejo in izginejo v megli zgodovine, mi pa ostajamo in z nami naši otroci in njihovi vnuki. Torej gremo mi po svoje za svoje!«

 Anton Komat