Ponedeljek, 27. Maj. 2024

Mnogi so prepričani, da cepiva povzročajo več škode, kot koristi. To temo je podrobno obdelala Dr. Mateja Černič v knjigi "Ideološki konstrukti o cepljenju". Oglejte si pogovor, ki smo ga z njo posneli ob tednu cepljenja.

Cepiva so že dolgo sporna tema, še posebej po zadnjih dveh letih, ko so z raznimi prisilami in medijsko manipulacijo uspeli "cepiti" več kot polovico svetovnega prebivalstva. In to z novimi, nepreizkušenimi mRNA "cepivi", ki so dejansko genskimi preparati, za katere se sploh ne bi smela uporabljati beseda cepivo.

Mnogi, so bili že prej skeptični glede učinkovitosti in smiselnosti uporabe cepiv. Kar precej ljudi je prepričanih, da cepiva povzročajo več škode, kot koristi. To temo je podrobno obdelala Dr. Mateja Černič v knjigi "Ideološki konstrukti o cepljenju". Ob evropskem in svetovnem tednu cepljenja smo z njo posneli pogovor o cepljenju, ki je za naše otroke obvezno. V Sloveniji prejmejo kar 33 odmerkov raznih cepiv! Pogovor je tekel tudi o tem, da se lahko medicino zlorablja za nadzor prebivalstva, kar je še posebej prišlo do izraza v zadnjih letih. Intervju je vodila Darja Lovšin, za kamero pa je skrbela ekipa Triglav Media. Vabljeni k ogledu, še posebej tisti, ki se boste znašli v dilemi kako se odzvati na obvezno cepljenje otrok.Oglejte si še: Cepljenje - drugo mnenje ob svetovnem tednu cepljenja