Ponedeljek, 27. Maj. 2024

"Think Big" je moto številnih globalistov, za katere se uničenje evropskih držav ne more zgoditi dovolj hitro. V dokumentu, ki ga je leta 2010 objavila Evropska unija, je bilo izračunano, koliko tako imenovanih "beguncev" bi še lahko sprejeli. Iz tabele je razvidno, da je glede na sedanjo gostoto prebivalstva še vedno "prostora" za več kot 3 milijarde "ljudi, ki iščejo zaščito".

Ta dokument je študija Evropske komisije pod vodstvom "Generalnega direktorata za notranje zadeve". Naslov: Študija izvedljivosti mehanizma premestitve za upravičence do mednarodne zaščite. Čas, v katerem je bila ta študija naročena in dokončana, je izjemen, saj so se nezakonite množične migracije začele konec leta 2014.

Leta 2008 je bilo letno število prosilcev za azil le 241.725 - za celotno Evropsko unijo. To naj bi se dramatično spremenilo že nekaj let pozneje. Leta 2008 je bilo do mednarodne zaščite upravičenih skupno 65.495 oseb.

Že takrat je bilo izračunano, koliko bi stalo, če bi vsak migrant prejel popolno oskrbo v "centru za prihod" znotraj EU, ne da bi moral zanjo plačati sam. Na Nizozemskem so ti stroški znašali skoraj 18.000 evrov na osebo na leto, v Avstriji naj bi znašali nekaj manj kot 8.000 evrov - v Bolgariji pa bi ista storitev verjetno stala približno 2.000 evrov.

Tabela 12 nato prikazuje domnevno absorpcijsko sposobnost držav EU. Avtorji študije niso videli težav pri uvozu veliko večjega števila ljudi, kot jih trenutno živi v teh državah. Seveda je treba tudi te številke razumeti kot sredstvo manipulacije. Nosilce odločanja prepričujejo, da imajo njihove države tako ali tako še vedno prostor za milijone priseljencev, zato jih nekaj 100.000 ne bi smelo skrbeti.

"Veliki zmagovalci" po tej oceni naj bi bile Francija, Španija in Švedska, ki naj bi vsaka sprejela več kot 400 milijonov ljudi.

Če ne bi šlo za perfidni načrt za izmenjavo prebivalstva, bi bilo treba dokument in njegove predloge označiti za neumne. Ni se treba spuščati v podrobnosti, kot sta prehranjevanje in nastanitev novih prišlekov. Leta 2010 je bilo na svetu nekaj manj kot 7 milijard ljudi. Glede na to študijo bi Evropa morala biti sposobna sprejeti več kot polovico tega števila; tabela predvideva 3,8 milijarde ljudi. Mimogrede, neumno je tudi omejiti države na njihovo površino in ne upoštevati, kolikšen del te površine je primeren za življenje. V Španiji so na primer puščave, v Avstriji pa ogromna gorovja.

Važno se je zavedati, da je površina Evrope v primerjavi z drugimi celinami zelo majhna, saj je le Avstralija nekoliko manjša. Zakaj naj bi torej prav Evropa absorbirala več kot polovico svetovnega prebivalstva, vedo le bolni možgani globalistov.

  • Azija 44,6 milijona km²
  • Afrika 30,4 milijona km²
  • Severna Amerika 24,7 milijona km²
  • Južna Amerika 17,8 milijona km²
  • Antarktika 14 milijonov km²
  • Evropa 10,2 milijona km²
  • Avstralija in Oceanija 9,0 milijona km²

V dokumentu je jasno navedeno, da so bile nezakonite množične migracije, za katere je v veliki meri odgovorna nekdanja nemška kanclerka Angela Merkel, že dolgo vnaprej načrtovane in izračunane. Ta nori načrt je bil izveden v škodo vseh vpletenih - tudi ljudi iz tujih držav, ki so bili na ta način preseljeni kot blago.

Vir: report24.news